Urterøgede poussiner

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
4-6 4-6
Urterøgede poussiner
Leg med ilden og få masser af røg i gryden! Rygning skader ikke dine poussiner, men tilfører en frisk smagsnuance til kødet.
HOVEDINGREDIENSER
  • Fjerkræ
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 poussiner
  • Salt og peber
  • 2 spsk. rapsolie
  • 2-3 håndfulde hø
  • 1-2 bundter frisk timian
  • 1-2 bundter frisk rosmarin
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Poussinerne rengøres og krydres både indvendigt og udvendigt med salt og peber.
  • 2
    Fyld poussinerne med lidt frisk rosmarin og timian. Brun poussinerne af på en pande i rapsolien. Det er primært lårene, der tager farve.
  • 3
    Kom hø, timian og rosmarin i en støbejernsgryde. Kom poussinerne ned i gryden, læg låg på og sæt gryden på grillen i 25-30 minutter.
  • 4
    Tag gryden af varmen og sæt ild til høet. Lad poussinerne trække 10 minutter under låg.
  • 5
    Tips: 4 poussiner passer til en gryde på 5,3 L/26 cm Hvis du ønsker at lave urterøgede poussiner uden for grillsæsonen, kan du tilberede dem på samme måde ved 200° C i 25 minutter i ovnen.