601 results
OPSKRIFT
Panerede og grillede kammuslinger i en cremet urtesauce med citron og parmesanost
En fantastisk og frisk ret, der drypper med smag og forkælelse.
VI BRUGTE
Stabelbar ramekin stentøj
OPSKRIFT
Kartoffeltårne med sort hvidløg og urter
Krydret og lækker, jordnær ret med en skøn afbalanceret smag.
VI BRUGTE
Kvadratisk bradepande 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Krydret juleand med honningstegte pastinakker og kirsebærsauce
Denne ret er en uundværlig juleklassiker med et spændende twist og vil med garanti blive et hit denne jul.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
OPSKRIFT
Brunkagekrydret Crème Brûlée med ingefærstjerner
Lækker juledessert med masser af krydderi og skønne ingefærsmåkager formet som stjerner.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Stegt and med appelsin og salvie
Tilføj et strejf af elegance til middagsbordet med denne sprøde, stegte and, glaseret med Seville-appelsinmarmelade.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
OPSKRIFT
Stegte kartofler med hvidløgsconfit
Gyldne, sprøde kartofler i hvidløgsconfit i olivenolie – den eneste måde du vil tilberede dine stegte kartofler fra nu af!
VI BRUGTE
Kvadratisk bradepande Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Rosenkål med sprød bacon og parmesan
Sauteret rosenkål med bacon og ost er det perfekte tilbehør til din næste steg. Resterne kan endda bruges til at tilberede en velsmagende gratin.
VI BRUGTE
Saucepande m/Non-Stick belægning, låg og hjælpehåndtag Signature rustfrit stål
OPSKRIFT
Tranebær- og enebærglaseret laks
Denne glaserede laks er enkel, men imponerende, og er en utrolig smagfuld tilføjelse til bordet. Serveret perfekt sammen med nogle smørsauterede babyporrer eller en anden grøntsag.
VI BRUGTE
Bradepande støbejern
OPSKRIFT
Ingefær og pæredessert med kanel
Denne dessert er et glimrende alternativ til den traditionelle julekage, lavet med pocherede pærer, varme krydderier og en god mængde frisk ingefær.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Biksemad med sød kartoffel, bacon og dadler
Karamelliserede søde kartofler, sprød bacon og dadler møder toner af timian i denne varme, beroligende biksemadsret - ideel til efterårsmorgener eller brunchsamlinger.
VI BRUGTE
Græskarbuffetgryde i støbejern
OPSKRIFT
Midnats-chokoladecupcakes
Mørk kakao og græsk yoghurt gør disse cupcakes rige og fugtige. En uhyggelig Halloween-godbid, som børnene vil elske at dekorere med glasur og drys.
VI BRUGTE
Halloween bageform 12 stk.
OPSKRIFT
Honningkage med mascarpone, figner og valnødder
De skønne efterårsaromaer i denne uimodståelige kage er den perfekte afrunding på de lidt uhyggelige Halloween-aftener.