594 results
OPSKRIFT
Kaffe med mørk chokolade og kardemomme
Nyd en lækker varm kop med en luksuriøs blanding af mørk chokolade og kardemomme. Du kan hurtigt lave to portioner på én gang. Hæld op i glassene, og nyd den sofistikerede, aromatiske smag.
VI BRUGTE
On The Go krus
OPSKRIFT
Grydebrød
Lav dit eget brød i bageristil derhjemme med denne nemme opskrift. Vores støbejernsgryde sikrer en sprød skorpe og jævn bagning takket være dens fremragende varmefordelingsevne.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
One-Pot Mac and Cheese
Using pantry essentials, this all-time favourite is quick to make for lunch or supper in one pan with minimal washing up – it could not be easier.
OPSKRIFT
Grydebrød med surdej
Et grydebrød er i forvejen lækkert, men ved at tilføre surdej tager du din brødbagning til et nyt niveau. Surdejen sørger for en sprød skorpe og en saftig krumme.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Verdens nemmeste grydebrød
Verdens nemmeste grydebrød har ikke fået sit navn uden grund. Det indeholder en kort ingrediensliste og er æltefrit, så du undgår klistrede fingre.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Braiserede short ribs
På dansk kaldes short ribs for tværreb. I denne opskrift bliver kødet tilberedt over flere timer, til det er blevet mørt og lækkert.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Langtidsstegt lam Kleftiko
Kleftiko er en græsk ret med lammekød, som skal langtidssimre. Du vil blive belønnet med mørt kød, der nærmest smelter på tungen.
OPSKRIFT
Klassisk ostefondue
Hvad er mere hyggeligt end at samles omkring en velsmagende ostefondue? Her får du opskriften på klassisk ostefondue – præcis som franskmændene elsker den.
VI BRUGTE
Ostefondue støbejern
OPSKRIFT
Cassoulet
Cassoulet er typisk, fransk ’hyggemad’, men det er mere et koncept end en egentlig opskrift. Retten indeholder dog altid bønner og saltet flæsk eller bacon.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Klassisk tarte tatin
Tarte tatin er en af de mest populære franske desserter. Her får du opskriften på den klassiske tarte tatin med karamelliserede æbler og sprød dej.
VI BRUGTE
Tarte Tatin tærteform støbejern
OPSKRIFT
Oksehalegryde
Langtidssteg oksehalerne i en støbejernsgryde med rødvin og tilsæt masser af grønt. Så har du opskriften på en simpel, men utroligt velsmagende og mør simreret.
VI BRUGTE
Stegegryde støbejern