584 results
OPSKRIFT
Risotto med hummer og krabbe
Nyd en overdådig skaldyrsrisotto med stykker af sød hummer og kongekrabbe. Hummeren og krabben koges først med skal i vand med hvidvin og fennikel for at lave en aromatisk skaldyrsbouillon, der bruges til den simple og elegante risotto. Der tilsættes saftige tomater, friske urter og stykker af skaldyr til risottoen for at skabe en lækker sommerlig ret.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Braiserede short ribs med svampe, hvidløg og urter
Hemmeligheden bag disse lækre short ribs er umamigivende karljohanpulver, der gør det til en imponerende forret, der er nem at lave i forvejen. Short ribs (oksetværreb på ben) braiseres i rødvin og fond, indtil de er møre. Toppes med en lækker blanding af sauterede svampe og hvidløg før servering. Serveres med kartoffelmos, polenta eller endda gnocchi, der kan opsuge hver eneste dråbe af karljohansaucen.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Pot de crème med mørk chokolade og rødvin
Kombiner mørk chokolade og rødvin for at skabe en luksuriøs og lækker pot de crème. For at opnå en silkeblød tekstur skal æggeblommerne tempereres langsomt sammen med varm fløde og bages i ramekiner i et vandbad, hvor varmen fordeles blidt og jævnt. Denne dekadente dessert er den perfekte afslutning til dit næste middagsselskab. Pot de crème kan laves op til to dage i forvejen, så det eneste, du skal gøre efter middagen, er at toppe dem med flødeskum og nyde øjeblikket.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Cacio e Pepe-inspirerede fyldte pastaskaller
Fyldte pastaskaller inspireret af den klassiske romerske pastaret cacio e pepe, som kombinerer pecorino romano-ost og sort peber i en silkeblød, tyktflydende flødesauce. I denne version fyldes kæmpestore pastaskaller med ricottafyld og lægges i flødesauce, der bliver mere fyldig ved bagning i et rektangulært Heritage-stentøjsfad. En lækker, enkel og dekadent middagsret, som serveres direkte fra ovnen til bordet med en frisk grøn salat til.
OPSKRIFT
Fladbrød med grøntsager og mandel-rucola pesto
Denne farverige opskrift giver et vegetarisk fladbrød bagt på vores BBQ Outdoor pizzaplade. Seks forskellige grøntsager lagt i lag oven på en frisk mandel pesto og kombineret med gedeost for en lidt anderledes version af din standard grillede pizza. Den ensartede varmefordeling på den emaljerede støbejernspizzaplade betyder, at du får en sprød skorpe på få minutter. Det er en smagfuld måde at bruge årstidens råvarer på, mens du laver mad udendørs.
VI BRUGTE
BBQ rund pizzaplade støbejern
OPSKRIFT
Cowboybønner med oksekød og bacon
Med røget bacon, hakket oksekød og bønner kan disse kødfulde cowboybønner serveres som en tilbehørsret eller som hovedmåltid. Den søde og velsmagende sauce bringer alle elementerne sammen til en solid og behagelig ret, perfekt til din næste grill. Og ved at bruge BBQ Outdoor stegepanden kan du tilberede bønnerne udendørs over en åben flamme for en dyb, grillet smag. Du skal huske at lade retten simre de 15 anbefalede minutter - det er nødvendigt at sikre, at alle smagene smelter sammen.
VI BRUGTE
BBQ rund pande støbejern
OPSKRIFT
Grillristede peberfrugter og løg
Peberfrugter og rødløg er endnu bedre, når de tilberedes på grillen - og perfekte som tilbehør til svitset kød eller som topping til fajitas. Perforeringerne på BBQ Outdoor grillkurven betyder, at du kan få den knuste smag af en åben ild uden at miste de tynde grøntsager under ristene. Prøv at bruge en blanding af orange, rød og gul peberfrugt, eller brug din personlige favorit kombination af søde eller krydrede peberfrugter.
VI BRUGTE
BBQ kvadratisk grillkurv støbejern