590 results
OPSKRIFT
Midnats-chokoladecupcakes
Mørk kakao og græsk yoghurt gør disse cupcakes rige og fugtige. En uhyggelig Halloween-godbid, som børnene vil elske at dekorere med glasur og drys.
VI BRUGTE
Halloween bageform 12 stk.
OPSKRIFT
Biksemad med sød kartoffel, bacon og dadler
Karamelliserede søde kartofler, sprød bacon og dadler møder toner af timian i denne varme, beroligende biksemadsret - ideel til efterårsmorgener eller brunchsamlinger.
VI BRUGTE
Græskarbuffetgryde i støbejern
OPSKRIFT
Blomkål i karry med kokos
Den aromatiske og lækre karryret er uhyggeligt nem at lave og kan hurtigt begynde at hjemsøge din faste Halloween-menu.
VI BRUGTE
Græskargryde støbejern
OPSKRIFT
Honningkage med mascarpone, figner og valnødder
De skønne efterårsaromaer i denne uimodståelige kage er den perfekte afrunding på de lidt uhyggelige Halloween-aftener.
OPSKRIFT
Græskar-lasagne med ricotta og salvie
De lækre lag af cremet ricotta og silkeblødt græskar gør denne nytænkte klassiker perfekt til din Halloween-middag.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Risotto med hummer og krabbe
Nyd en overdådig skaldyrsrisotto med stykker af sød hummer og kongekrabbe. Hummeren og krabben koges først med skal i vand med hvidvin og fennikel for at lave en aromatisk skaldyrsbouillon, der bruges til den simple og elegante risotto. Der tilsættes saftige tomater, friske urter og stykker af skaldyr til risottoen for at skabe en lækker sommerlig ret.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Braiserede short ribs med svampe, hvidløg og urter
Hemmeligheden bag disse lækre short ribs er umamigivende karljohanpulver, der gør det til en imponerende forret, der er nem at lave i forvejen. Short ribs (oksetværreb på ben) braiseres i rødvin og fond, indtil de er møre. Toppes med en lækker blanding af sauterede svampe og hvidløg før servering. Serveres med kartoffelmos, polenta eller endda gnocchi, der kan opsuge hver eneste dråbe af karljohansaucen.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Pot de crème med mørk chokolade og rødvin
Kombiner mørk chokolade og rødvin for at skabe en luksuriøs og lækker pot de crème. For at opnå en silkeblød tekstur skal æggeblommerne tempereres langsomt sammen med varm fløde og bages i ramekiner i et vandbad, hvor varmen fordeles blidt og jævnt. Denne dekadente dessert er den perfekte afslutning til dit næste middagsselskab. Pot de crème kan laves op til to dage i forvejen, så det eneste, du skal gøre efter middagen, er at toppe dem med flødeskum og nyde øjeblikket.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Cacio e Pepe-inspirerede fyldte pastaskaller
Fyldte pastaskaller inspireret af den klassiske romerske pastaret cacio e pepe, som kombinerer pecorino romano-ost og sort peber i en silkeblød, tyktflydende flødesauce. I denne version fyldes kæmpestore pastaskaller med ricottafyld og lægges i flødesauce, der bliver mere fyldig ved bagning i et rektangulært Heritage-stentøjsfad. En lækker, enkel og dekadent middagsret, som serveres direkte fra ovnen til bordet med en frisk grøn salat til.
OPSKRIFT
Fladbrød med grøntsager og mandel-rucola pesto
Denne farverige opskrift giver et vegetarisk fladbrød bagt på vores BBQ Outdoor pizzaplade. Seks forskellige grøntsager lagt i lag oven på en frisk mandel pesto og kombineret med gedeost for en lidt anderledes version af din standard grillede pizza. Den ensartede varmefordeling på den emaljerede støbejernspizzaplade betyder, at du får en sprød skorpe på få minutter. Det er en smagfuld måde at bruge årstidens råvarer på, mens du laver mad udendørs.
VI BRUGTE
BBQ rund pizzaplade støbejern