604 results
OPSKRIFT
Laks marineret med Nanban-sauce
Nanbanzuke er marineret fisk i en lækker citrus/soja-baseret vinaigrette. Det er en friturestegt ret, hvor Nanban-saucen giver en let og frisk smag.
OPSKRIFT
Grydestegt kylling med malaysisk marinade
Malaysisk mad er et kultursammenstød med kinesisk, thai og indisk indflydelse. I stedet for den klassiske stegte kylling, kan du prøve vores malaysiske version.
OPSKRIFT
Tagine med lam, safran, abrikos og mandler
Taginer er en skøn måde til at give et måltid et strejf af unik og eksotisk smag fra Nordafrika.
OPSKRIFT
Kødboller med lam og mynte og Chermoula-tomatsovs
Disse lækre kødboller minder om en marokkansk lamme-tagine krydret med kanel, honning og mynte. Serveres med citronkrydret couscous vendt med smør.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern