Pocherede pærer

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
4-6 4-6
Pocherede pærer
Pocherede pærer er en dejlig, nem dessert. Server pærerne med en god kugle vaniljeis og en chokoladesauce, så har du den klassiske dessert Poire Belle Hélène. Skal pærerne gøres ekstra luksuriøse, så tilsæt en smule safran. Den tørre safransmag gør sig rigtigt godt i denne sammenhæng.
HOVEDINGREDIENSER
  • Frugt
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 L vand
  • 300 g sukker
  • 2 spsk. ingefær i grove tern
  • 1 citron
  • 2 kanelstænger
  • 8 kardemommekapsler
  • 10-12 små, faste pærer
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Bring vandet i kog sammen med sukker, ingefær, citron i skiver og kanelstænger.
  • 2
    Lad det koge til sukkeret er opløst. I mellemtiden skrælles pærerne.
  • 3
    Sænk pærerne i lagen. Lad dem simre i ti minutter, hvorefter de blot skal trække færdige i lagen til de er møre.
  • 4
    Server pærerne med chokoladesauce og en god vaniljeis.
  • 5
    Tip:
  • 6
    Pærerne kan med fordel laves i god tid og opbevares i et sylteglas.