![Hvid Chokolade](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dw0ad21bb2/images/recipe/HD_PNG_LC_20200430_DK_RC_CI_r0000000000641_DAN.png)
Tag dig en velfortjent pause og hyg dig lidt ekstra med en dejlig kop varm chokolade i din favoritkop. Hvis du er mere til mørk eller ’almindelig’ mælkechokolade, så kan den hvide chokolade udskiftes.
HOVEDINGREDIENSER
- Mælkeprodukt
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 120 g hvid chokolade
- 20 cl sødmælk
- 40 cl mælk
- 1 hel stang kanel
- 1 stjerneanis (stødt)
- 1 tonkabønne
-
Fremgangsmåde
-
1Kog mælk og sødmælk sammen med stødt stjerneanis, kanel og revet tonkabønne. Rør med et piskeris.
-
2Tag blandingen af varmen og tilsæt små stykker hvid chokolade under omrøring. Server i to kopper
-
3Tip: Tilsæt flødeskum, et drys revet tonkabønne og kanelpulver for ekstra forkælelse.