Opskrifter

Inspiration
Udfordr dine smagsløg med vores smagfulde opskrifter fra hele verden.
Opskrifter
576 results
Filter
Hovedingrediens
Diæt & livsstil
Køkken
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Portionsstørrelse
Fantastisk til
Lejlighed
Image without a name
OPSKRIFT
Sprød pad thai med tofu
“Jeg er vild med pad thai. Jeg ved godt, at det er forudsigeligt, men jeg kan bare ikke komme uden om den. Denne version kombinerer alle de ting, jeg elsker ved den: Sprød tofu, masser af grøntsager, en sauce med masser af tamarinde, ristede peanuts og sprøde løg – fordi en pad thai ikke giver mening uden dem, hvis du spørger mig.” – Anna Jones
VI BRUGTE
Pastatallerken Signature stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Galette med figen, timian og gedeost
“Denne galette med hasselnøddedej, kapersfyld og krydret gedeost er blevet en fast bestanddel af mit køkken, når jeg har en pose fuld af modne, lilla figner. Jeg laver denne smukke tærte med et par solide salater som en sommerfrokost for seks personer – med en enkelt salat rækker den til fire personer. Ved at riste fignerne, kommer deres klistrede side frem, hvilket gør det muligt for dig at bruge dem, selvom de er lidt under- eller overmodne”. – Anna Jones
VI BRUGTE
Tærtefad stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Røsti med grønkål, valnødder og cheddar
“Sommetider, når jeg længes efter den knasende sprødhed og tekstur, der findes i en god tærte, laver jeg denne røsti, der er smørbagt og toppet med revet knoldselleri. De mange aromaer varmer dig op: Den runde sødme fra muskatnødden, de smørbløde butterbeans, de ristede valnødder, mineralerne i grønkålen og æblecidereddikens skarpe smag. Hvis du er i humør til et solidt måltid, kan du sågar servere den med noget kartoffelmos. – Anna Jones
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Saftig frittata med konfiterede hvidløg og gremolata
“Bliv ikke chokeret over mængden af hvidløg i denne ret: Der bliver mere, end du har brug for, men det holder sig godt i køleskabet i flere måneder, og når du har brugt alle fed, er den fyldige olie nem og lækker at bruge til pastaretter, pizzaer og dressinger. Jeg kan godt lide at bruge en pande i støbejern – jeg synes, at den giver en dejligt jævn varme. Hvis du har adgang til vilde hvidløg, kan du erstatte det konfiterede hvidløg og spinat med et par håndfulde af bladene, hvor du dræner dem på samme måde som spinat. – Anna Jones
VI BRUGTE
Stegepande støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Pandestegt blomkål med safransmør
“Tilberedning af grøntsager på denne måde (pandestegning) sker ofte i restaurantkøkkener, men det er også en god ting at gøre derhjemme. Du får gang i grøntsagerne på panden, så de danner noget smag og tekstur, hvorefter du kan smide dem ind i ovnen for at blive gennembagt. De får lidt direkte varme og kulør på blusset, der efterfølges af mere afdæmpet og jævn varme i ovnen. Jeg elsker at tilføje eddike, når jeg tilbereder grøntsager, og den balanceres her af sødmen fra blomkål, safran og pinjekerner. Denne opskrift er inspireret af den fremragende kok, Lola DeMille”. – Anna Jones
VI BRUGTE
Kvadratisk grillpande støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Suppe med ærter og kokos
“Når jeg er sulten, utålmodig og ikke har noget i køleskabet, så er det denne opskrift, jeg finder frem. For at kunne være meget hurtig, er det vigtigt at bruge den rigtige gryde. En lille, dyb gryde vil ikke komme i kog lige så hurtigt, så jeg foreslår en dyb, bred en af slagsen – ideelt set i støbejern. Hvis du ikke har forårsløg, kan du sagtens bruge normale løg, men så skal retten måske have lidt længere”. – Anna Jones
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Rabarberfool med syltet ingefær
“Denne fool, der er peppet op med ingefær, er både let, luftig og behageligt neonfarvet. Jeg har svært ved at komme i tanke om en dessert, jeg hellere ville spise. Rabarberen bidrager med en kærkommen skarphed og et strejf af farvestrålende lyserød. Vegansk fløde kan muligvis ikke piskes til bløde toppe – bare pisk den, så meget du kan”. – Anna Jones
VI BRUGTE
Stabelbar ramekin stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Oksekødsragout med cheddar-krydderurteboller
Comfort food, når det er bedst. Denne langtidsstegte ragout med oksekød og boller med cheddar og krydderurter, der er fyldt til randen med fyldig smag, er perfekt til søndagsfrokosten.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Grøn thai-karryret
Frisk, duftende og nem at tilberede. Denne eksotiske karryret er fyldt med grøntsager og en nem hverdagsret.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Varm Ruby-chokoladedrik
Ruby-chokoladen stammer fra en temmelig speciel kakaobønne, der findes i Brasilien og på Elfenbenskysten. Det, der gør den særlig, er dens skønne, lyserøde ruby-farve, der har en syrlig, nærmest bæragtig chokoladearoma. Brug ruby-chokoladen til at servere den mest glamourøse kop flydende kærlighed til Valentinsdag.
VI BRUGTE
Krus Hearts stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Hjertekager
Ruby-chokoladen tilføjer en aroma, der minder om bær og hvid chokolade, uden at gøre dejen tung, så du nemt kan bage florlette kager, som bliver gode hver gang.
VI BRUGTE
Hjerte muffinform m/ tekst 6 stk.