![Antipasti-krans med bagt camembert](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dwf33cc8cb/images/content-recipes/HD_720/LC_20211124_GB_RC_CI_r0000000001800_ENG.jpg)
Sjov, nem og festlig – denne antipasti-krans er den ideelle appetitvækker til din næste fest.
HOVEDINGREDIENSER
- Ost
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
TIL CAMEMBERT
- 250 g rund camembert
- 4 spsk (60 ml) honning
- En stor knivspids havsalt i flager
TIL KRANSEN
- 2 rødløg, skåret i tynde skiver
- Saft fra 1 citron
- 2 squash, skåret med en skræller
- 2 stænger bladselleri, skåret, blade skal gemmes
- 15 ml olivenolie
- 2 spsk. (30 ml) hakket rosmarin
- Havsalt
- 12 mini fladbrød
- 100 g Prosciutto
- 100 g salami
- 100 g babyspinat
-
Fremgangsmåde
-
1Forvarm ovnen til 200 °C. Rids toppen af osten. Læg den i Le Creuset Camembert Baker og dryp den med honning. Dæk med låg og bag i 10 minutter, tag derefter låget af og tænd for ovns grill. Grill den i 4-5 minutter, indtil den er klistret og lækker. Serveres varm omgivet af en festlig antipasti-krans.
-
2Sådan laver du kransen:
-
3Forbered de syltede løg ved at skrælle og skære dem i tynde skiver og lægge dem i en skål. Tilsæt en generøs knivspids havsaltflager og saften fra 1 citron. Massér dem med fingrene og sæt dem til side i 10 minutter. Skær bladselleri og squash i skiver, og læg dem i en skål med isvand. Stil dem til side. Varm en stegepande op med lidt olivenolie, og tilsæt rosmarin og salt. Læg fladbrødene i den duftende olie og steg dem på panden, til de er gyldne.
-
4Saml alle de tilberedte grøntsager, prosciutto, salami og fladbrød på et ovalt serveringsfad. Placer camembert fadet i midten af det store ovale fad. Pynt med bladselleri og babyspinat. Servér med kold hvidvin.