Frisk rødkålssalat

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
4-6 4-6
Frisk rødkålssalat
Denne version af en frisk rødkålssalat indeholder granatæblekerner, hasselnødder og persille. Salaten kan varieres i det uendelige - prøv fx med appelsiner og forskellige kerner og nødder
HOVEDINGREDIENSER
  • Grøntsager
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 0,5 stk. lille rødkål
  • Kernerne fra 1 granatæble
  • En håndfuld hasselnødder uden skal
  • En håndfuld finthakket bredbladet persille
  • 5 medjool dadler skåret i skiver
Vinaigrette:
  • 1 spsk. god balsamico
  • 1 tsk. honning
  • 3 spsk. god olivenolie
  • Salt og peber
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Fjern de yderste blade fra rødkålen og snit det fint med en kniv.
  • 2
    Anret kålen i en salatskål og pynt med granatæblekerner og finthakket persille.
  • 3
    Pisk vinaigretten sammen og krydr med salt og peber.
  • 4
    Hæld vinaigretten udover salaten og top salaten med hasselnødder og dadler.