Tiramisu
SVÆRHEDSGRAD
Enkel
Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
1-2
1-2
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
En cremet, drømmende tiramisu serveret i et krus - alle de klassiske smage af ladyfingers, kaffe og fløjlsblød mascarpone i smukke lag perfekt til selvforkælelse.
HOVEDINGREDIENSER
- Mælkeprodukter
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 1 dobbelt espresso
- 6 ladyfingers, hver skåret i 3 stykker
- 250 ml piskefløde
- 4 spsk. mascarpone
- 1 tsk. vaniljeekstrakt
- 2 spsk. flormelis, siet
- Kakaopulver til at drysse på toppen
-
Fremgangsmåde
-
1I en røreskål piskes fløden, indtil den danner stive toppe. Tilsæt mascarpone og pisk forsigtigt. Tilsæt vaniljeekstrakt og flormelis i blandingen. Undgå at piske for meget. Sæt det til side.
-
2Dyp hurtigt ladyfinger-stykkerne i den afkølede espresso – undgå at lægge dem i blød, dyp dem kort. Saml din tiramisu ved at lægge et lag kaffedyppede ladyfingers i bunden af hver Le Creuset Stoneware 200 ml London Mug. Tilføj derefter et generøst lag af den piskede mascarponecreme. Gentag lagene igen, og slut af med et lag af mascarponecremen. Du kan sprøjte det sidste lag oven på med din ønskede sprøjtetyl (valgfrit).
-
3Tildæk og sæt på køl i mindst 1 time (eller natten over). Drys med kakaopulver inden servering.
Værktøjer til perfektion
Flere af vores favorit opskrifter
Find alt fra klassiske retter og smukke kager til eksotiske specialiteter.
OPSKRIFT
Souffle med hvid chokolade
Brug denne perfekt lette og luftige souffle til at demonstrere dine kulinariske færdigheder. Det er den perfekte dessert, når du vil imponere dine gæster.
VI BRUGTE
Stabelbar ramekin stentøj
OPSKRIFT
Brunkagekrydret Crème Brûlée med ingefærstjerner
Lækker juledessert med masser af krydderi og skønne ingefærsmåkager formet som stjerner.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Pot de crème med mørk chokolade og rødvin
Kombiner mørk chokolade og rødvin for at skabe en luksuriøs og lækker pot de crème. For at opnå en silkeblød tekstur skal æggeblommerne tempereres langsomt sammen med varm fløde og bages i ramekiner i et vandbad, hvor varmen fordeles blidt og jævnt. Denne dekadente dessert er den perfekte afslutning til dit næste middagsselskab. Pot de crème kan laves op til to dage i forvejen, så det eneste, du skal gøre efter middagen, er at toppe dem med flødeskum og nyde øjeblikket.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Hvid chokolademousse med citron og krystalliserede bær
Denne elegante dessert har en lækker hvid chokolademousse tilført frisk citron, der omslutter en dejlig kerne af bær. Toppet med krystalliserede bær for en eksplosion af farve og sødme.
VI BRUGTE
Stabelbar ramekin stentøj