Tiramisu

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
1-2 1-2
Tiramisu
En cremet, drømmende tiramisu serveret i et krus - alle de klassiske smage af ladyfingers, kaffe og fløjlsblød mascarpone i smukke lag perfekt til selvforkælelse.
HOVEDINGREDIENSER
  • Mælkeprodukter
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 dobbelt espresso
  • 6 ladyfingers, hver skåret i 3 stykker
  • 250 ml piskefløde
  • 4 spsk. mascarpone
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt
  • 2 spsk. flormelis, siet
  • Kakaopulver til at drysse på toppen
  • Fremgangsmåde

  • 1
    I en røreskål piskes fløden, indtil den danner stive toppe. Tilsæt mascarpone og pisk forsigtigt. Tilsæt vaniljeekstrakt og flormelis i blandingen. Undgå at piske for meget. Sæt det til side.
  • 2
    Dyp hurtigt ladyfinger-stykkerne i den afkølede espresso – undgå at lægge dem i blød, dyp dem kort. Saml din tiramisu ved at lægge et lag kaffedyppede ladyfingers i bunden af hver Le Creuset Stoneware 200 ml London Mug. Tilføj derefter et generøst lag af den piskede mascarponecreme. Gentag lagene igen, og slut af med et lag af mascarponecremen. Du kan sprøjte det sidste lag oven på med din ønskede sprøjtetyl (valgfrit).
  • 3
    Tildæk og sæt på køl i mindst 1 time (eller natten over). Drys med kakaopulver inden servering.