576 results
OPSKRIFT
Is af risalamande
Bland en rest af risengrød med lidt fløde, vanilje, skyr og kondenseret mælk - så får du en lækker og cremet is, som toppes af med kirsebærsauce.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Acai bowl med frisk frugt
Start morgenen med en sund og lækker acai bowl, der giver dig energi til dagen. Vores version er hurtigt at lave og pyntet med de lækreste toppings.
VI BRUGTE
Dyb tallerken Signature stentøj
OPSKRIFT
Buddha bowl med gurkemeje/appelsin dressing
Måske er du ikke bekendt med ordet ’buddha bowl’, men i alt sin enkelthed er det en skål spækket med lækre grøntsager. De kan både være rå, dampede og bagte.
VI BRUGTE
Dyb tallerken Signature stentøj
OPSKRIFT
Chirashi sushi bowl med laks
Chirashi er en farverig, japansk ret som består af sushiris, fisk og forskellige grøntsager. Der findes ingen fuldstændig fast opskrift på denne ret.
VI BRUGTE
Dyb tallerken Signature stentøj
OPSKRIFT
Cremet karrysauce med fisk og lilla blomkål
Denne ret med gurkemeje, kokos og blomkål er flot i farverne og dejlig i smagen, og så er den både hyggelig og sund. Det er et nemt og sundt hverdagsmåltid.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Fyldte portobellosvampe i tomatsauce
Fyldte portobellosvampe er et lækkert og smagfuldt alternativ til kød. Retten er let at gå til, og den kan laves på under en time.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Luksus chili con carne med oksebov og grillet avokado
Med sine dybe smagsnuancer, der bliver forstærket af mørk chokolade og langtidstilberedt oksebov, er denne ret perfekt til at servere i vinterhalvåret.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Vegetarisk misosuppe med æg & tofu
Misosuppe er en sund, anderledes og mættende suppe fra Japan, og den kan varieres efter smag og behag.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Overnight oats med kakao og appelsin
Overnight oats er svaret på den perfekte morgenmad. Grøden skal blot røres sammen om aftenen og sættes i køleskabet, så laver den sig selv.
VI BRUGTE
Dyb tallerken Signature stentøj
OPSKRIFT
Pasta med hummus og ovnbagte tomater
Denne smagfulde opskrift er oplagt som et vegetarisk indslag i løbet af ugen. Hummusen gør retten cremet og krydret, og den pastaen giver en god mæthedsfølelse.
VI BRUGTE
Dyb tallerken Signature stentøj
OPSKRIFT
Tofu og grøntsager i sur-sød sauce
Hvis du er vild med asiatisk mad, burde du prøve tofu i sursød sauce. Retten er nemlig spændende for både smagsløgene og øjnene.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Brydeboller med tranebær og valnødder
Bløde og luftige brydeboller med tranebær og valnødder smager fantastisk på brunchbordet. Den varme støbejernspande giver en jævn og god bagning af bollerne.
VI BRUGTE
Stegepande støbejern