Hot pot med nacho chips

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
6-8 6-8
Hot pot med nacho chips
Denne opskrift på bagte og krydrede hokkaidogræskar og gulerødder passer perfekt til bøffen eller som del i et lækkert vegetarisk måltid. Retten tager ikke lang tid at forberede, og så skal grøntsagerne bare passe sig selv i ovnen. Nemt og smagfuldt.
HOVEDINGREDIENSER
  • Fjerkræ
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 400 g inderfileter af frilandskylling
  • 25 g fajita spice mix
  • 3 spsk. olivenolie
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 2 dåser flåede tomater
  • 500 g nacho chips
  • Revet ost
  • 3 chilier, skåret i tynde skiver
  • 1 dåse røde kidney bønner, drænet og skyllet
  • 200 g frosne majs, kogte og drænede
  • 90 g syltede rødløg (se opskrift her)
  • Baby spinat
  • Avocado, skåret i tern
  • Små tomater af forskellig sort, halverede
  • Creme fraiche
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Opvarm ovnen til 200°C
  • 2
    Vend kyllingefileterne i 15 g fajita spice mix
  • 3
    Steg fileterne i 2 spsk. olivenolie ved medium varme til de er gennemstegt (5-8 minutter)
  • 4
    Tag fileterne ud af gryden og sæt til side
  • 5
    Opvarm 1 spsk. olivenolie i gryden og tilsæt hvidløg og det resterende fajita spice mix
  • 6
    Steg i 2 minutter og tilsæt derefter dåsetomater
  • 7
    Lad det simre i 10 minutter
  • 8
    Sluk for varmen og sæt 2/3 af saucen til side
  • 9
    Arranger nacho chipsene i gryden og top med tomatsaucen, kyllingefileter og revet ost
  • 10
    Sæt gryden i ovnen i 5 minutter
  • 11
    Server med røde kidney bønner, syltede rødløg, majs, baby spinat, tomater, frisk chili, avocado og creme fraiche