576 results
OPSKRIFT
Bagte hokkaidogræskar og gulerødder med hvidløg og timian
Denne opskrift på bagte og krydrede hokkaidogræskar og gulerødder passer perfekt til bøffen eller som del i et lækkert vegetarisk måltid.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Chokoladetrøfler
Fløjlsbløde og intense chokoladetrøfler. Du vil blive overrasket over, hvor nemme de er at lave – og så smager de helt fantastisk. Perfekte til kaffen.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Cremet suppe med rørhatte og kastanjer
Findes der noget bedre end at lune sig på en dampende skål suppe? Den suppe er silkeblød og fyldt med smag, og vi er sikre på, at den også bliver din favorit.
VI BRUGTE
Stegegryde støbejern
OPSKRIFT
Kyllingebryst Supreme farseret med skovsvampe
Kyllingebrysterne fyldes med den lækreste fars og tilberedes i selskab med smagfulde skovsvampe og hvidvin, som gør retten helt uimodståelig.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Kylling med mos af hokkaido og gulerødder
Opskrift på kylling med mos af hokkaido og gulerødder. Et lækkert bud på, hvad du skal gøre hvis de har rester.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Gratinerede kartofler med røget fisk
Denne opskrift er perfekt til en sidsteøjebliks gæstemiddag med få ingredienser, hvoraf du måske har nogle af dem - fx kartofler, hvidløg og salat - i forvejen.
VI BRUGTE
Gryde 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Shakshuka med grønkål og halloumi
Shakshuka er en ret, der består af pocheret æg på en tyk og krydret grøntsagssauce typisk bestående af tomater, peberfrugter, auberginer og hvidløg.
VI BRUGTE
Stegepande støbejern
OPSKRIFT
Braiseret Chipotle-kylling
Gør tapasbordet lidt mere varieret med vores bagte kikærter. Kikærter brugs meget i det græske køkken, og de er gode til at optage krydderier og smag.
VI BRUGTE
Tapastallerken stentøj
OPSKRIFT
Madæbleskiver med bacon og ost
Spanakopita er en krydret, græsk tærte, som traditionelt indeholder spinat, fetaost og løg. Vi har tilføjet ristede pinjekerner samt mynte og dild.
VI BRUGTE
Tapastallerken stentøj
OPSKRIFT
Glutenfrie og veganske æbleskiver
Har du lyst til at prøve et alternativ til de klassiske æbleskiver, kan du prøve en lidt sundere version, som er både glutenfrie og veganske.
VI BRUGTE
Æbleskivepande støbejern
OPSKRIFT
Risengrød - lavet under dynen
Opskrift på en enkel risengrød, lavet under dynen. Det vil sige, der er ikke så meget strømspild, og du ender med samme resultat. Win win!
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Risalamande med appelsinsauce
Denne opskrift er meget traditionel, når vi kommer til risalamanden. Men som et lille twist - en appelsinsauce. Den giver virkelig et frisk pust til desserten.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern