Jægergryde med kylling og svampe

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
4-6 4-6
Jægergryde med kylling og svampe
Simremad der smager. Denne opskrift på jægergryde er en ret som alle i familien vil sætte stor pris på. Server med godt brød og eventuelt en grøn salat.
HOVEDINGREDIENSER
  • Fjerkræ
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebrystfiletter med skind
  • Salt og peber
  • Olie til stegning
  • 2 løg
  • 300 g små kejserhatte (kan erstattes af andre faste svampe)
  • 15-20 tørrede morkler
  • 4 kviste timian
  • 2 laurbærblade
  • 1 dåse cherrytomater
  • 3 dl hønsefond
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Krydr kyllingefiletterne godt med salt og peber og brun dem i en smule olie i en stegegryde.
  • 2
    Skær løg og kejserhatte i både og kom dem ved.
  • 3
    Steg i ca. 2 minutter og kom derefter tørrede morkler, timian, laurbærblade, cherrytomater og hønsefond i. Lad det simre under låg i 25-30 minutter og smag til med salt og peber.