Kalder alle osteelskere! Hvis du er fan af ost, så kommer du uden tvivl til at elske opskriften på denne dejlige, syndige ostefondue.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Ost
 
        Ingredienser
    
    
        Fremgangsmåde
    
Ingredienser
- 2 fed hvidløg
 - 3 dl tør hvidvin
 - 400 g revet Comté ost
 - 400 g revet Gruyère ost
 - 2 spsk. maizena
 - 1 spsk. finthakket estragon
 - 1 spsk. finthakket persille
 - 1 spsk. finthakket purløg
 - 1 spsk. finthakket kørvel
 - Brød i tern
 
- 
                            
Fremgangsmåde
 - 
                                1Placer fonduegryden på kogepladen, og varm den langsomt op.
 - 
                                2Pres hvidløg i fonduegryden og kom hvidvinen på. Bring det i kog og lad det boble et par minutter for at tage toppen af alkoholen.
 - 
                                3Kom revet Gruyère og Comtéost i en skål og vend maizena i.
 - 
                                4Kom osten i den varme vin af et par omgange mens der røres i gryden. Ostesaucen må ikke koge.
 - 
                                5Når saucen er ensartet og glat i konsistensen, røres de finthakkede urter i. Herefter tændes brænderpastaen i fondueholderen, og gryden placeres ovenpå. Dyp tern af brød og server evt. en grøn salat til retten.
 - 
                                6Tip:
 - 
                                7Server også rå blomkål, broccoli og gulerødder i mindre stykker til at dyppe i fonduen.