576 results
OPSKRIFT
Stegt kalkun pakket ind i bacon og glaseret med klistret, grøn figen-sirup
Lav en imponerende kalkun til jul. Klistrede grønne figner og glaseret bacon passer perfekt til saftigt og mørt fjerkræ.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
OPSKRIFT
Brødkrans fyldt med spinat, artiskok og ricotta
Perfekt at dele. Denne brødkrans fyldt med spinat, artiskok og ricotta bages i Le Creusets alsidige Signature-buffetgryde og er fyldt med smag, hvilket gør den perfekt til alle retter.
OPSKRIFT
Friturestegte mozzarella-kugler med basilikum-dip
Den perfekte forret til et middagsselskab. Mundrette mozzarella-kugler, friturestegte med en sprød, salt skorpe og serveret med en kulørt basilikum-dip.
OPSKRIFT
Kanapéer af Yorkshire pudding
Disse smukt luftige og gyldenbrune kanapéer af engelsk Yorkshire pudding-kuvertbrød toppes med en rejecocktail for at gøre det lidt festligt. Nydes bedst med et glas mousserende vin.
OPSKRIFT
Lakseside og årstidens grøntsager
Denne lakseside er et lækkert alternativ til den klassiske julemenu og kan serveres med årstidens ovnstegte grøntsager og en skarp peberrods-creme fraiche.
OPSKRIFT
Den nye julekage
En julefavorit pyntet med brandy, citrus, blandet frugt og krydderier. Serveres med gulddryssede bær til en virkelig glædelig anledning.
OPSKRIFT
Portionsanrettede julebrød
En panettone er et sødt brød, som italienerne traditionelt spiser til jul og nytår. Disse festlige panettoner bages i vores minigryder, som giver den perfekte størrelse til portionsservering.
OPSKRIFT
Cremede ovnkartofler med ost
Møre kartofler bagt i en cremet ostesauce og serveret med smukt rødbedesalt. Det perfekte tilbehør til julemaden.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Helstegt blomkål med smør og vin
En fantastisk smagfuld vegetar-steg! Serveres med pandestegt radise og et drys rødbedesalt som det perfekte tilbehør til stegt svinebryst, oksefiletsteg eller kalkun.
OPSKRIFT
Oksetatar med tilbehør og grønkålschips
Servér en klassisk tatar lavet på oksefilet med lækkert tilbehør som æggeblomme, kapers, parmesan og friske krydderurter. Serveres med sprøde grønkålschips.
OPSKRIFT
Oksecarpaccio med tilbehør og grønkålschips
Oksecarpaccio er en velsmagende og enkel ret, som du nemt kan forberede i forvejen.
OPSKRIFT
Pasta i brunet smør med krydderurteolie og parmesanchips
En indbydende pastaret med smukke farver og friske smage. Retten fuldendes med parmesanchipsene, der giver en sprød og salt tekstur.