578 results
Shepherd’s Pie med svampe, linser og sorte bønner
SVÆRHEDSGRAD
Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 2 timer
OPSKRIFT
Shepherd’s Pie med svampe, linser og sorte bønner
Prøv en vegetarisk udgave af den klassiske Shepherd's Pie. Den er mættende og hyggelig, og du kan servere den i Le Creusets løvehoved-suppeskåle med ostecremet kartoffellåg.
OPSKRIFT
Dyb æbletærte med sauce af saltkaramel
Den perfekte finish til enhver fest. En skøn smørbagt kage, der er fyldt med perfekt bløde æbler og pyntet med en fyldig, lækker sauce af saltkaramel.
VI BRUGTE
Kvadratisk fad Classic stentøj
Frangipane-tærte med pærer pocheret i stjerneanis
SVÆRHEDSGRAD
Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 2 timer
OPSKRIFT
Frangipane-tærte med pærer pocheret i stjerneanis
En sød frangipane-tærte med møre, pocherede pærer perfekt bagt i Le Creusets non-stick-bagegrej. Serveret med flødeskum er det en overdådig forkælelse.
OPSKRIFT
Stegt kalkun pakket ind i bacon og glaseret med klistret, grøn figen-sirup
Lav en imponerende kalkun til jul. Klistrede grønne figner og glaseret bacon passer perfekt til saftigt og mørt fjerkræ.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
OPSKRIFT
Brødkrans fyldt med spinat, artiskok og ricotta
Perfekt at dele. Denne brødkrans fyldt med spinat, artiskok og ricotta bages i Le Creusets alsidige Signature-buffetgryde og er fyldt med smag, hvilket gør den perfekt til alle retter.
OPSKRIFT
Friturestegte mozzarella-kugler med basilikum-dip
Den perfekte forret til et middagsselskab. Mundrette mozzarella-kugler, friturestegte med en sprød, salt skorpe og serveret med en kulørt basilikum-dip.
OPSKRIFT
Kanapéer af Yorkshire pudding
Disse smukt luftige og gyldenbrune kanapéer af engelsk Yorkshire pudding-kuvertbrød toppes med en rejecocktail for at gøre det lidt festligt. Nydes bedst med et glas mousserende vin.
OPSKRIFT
Lakseside og årstidens grøntsager
Denne lakseside er et lækkert alternativ til den klassiske julemenu og kan serveres med årstidens ovnstegte grøntsager og en skarp peberrods-creme fraiche.
OPSKRIFT
Den nye julekage
En julefavorit pyntet med brandy, citrus, blandet frugt og krydderier. Serveres med gulddryssede bær til en virkelig glædelig anledning.
OPSKRIFT
Portionsanrettede julebrød
En panettone er et sødt brød, som italienerne traditionelt spiser til jul og nytår. Disse festlige panettoner bages i vores minigryder, som giver den perfekte størrelse til portionsservering.
OPSKRIFT
Cremede ovnkartofler med ost
Møre kartofler bagt i en cremet ostesauce og serveret med smukt rødbedesalt. Det perfekte tilbehør til julemaden.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Helstegt blomkål med smør og vin
En fantastisk smagfuld vegetar-steg! Serveres med pandestegt radise og et drys rødbedesalt som det perfekte tilbehør til stegt svinebryst, oksefiletsteg eller kalkun.