576 results
OPSKRIFT
Efterårsgryde med perlebyg og græskar
Vi giver dig et bud på en smagfuld gryderet til de kolde efterårsdage. Den er oplagt at lave som aftensmad i hverdagen, da den passer sig selv i ovnen.
VI BRUGTE
Oblong gryde støbejern
OPSKRIFT
Chokolademousse med mandelkrokant
En af de lækreste desserter, man kan få serveret, må være fløjlsblød, intens chokolademousse. Her er den kombineret med flødeskum og knasende mandelkrokant.
OPSKRIFT
Bærkompot med vaniljecreme
Vi har moderniseret den klassiske dessert, rødgrød med fløde. En perfekt dessert når du får gæster, da elementerne sagtens kan laves dagen i forvejen.
OPSKRIFT
Vegansk cassoulet
Normalt bliver den klassiske, franske ret, cassoulet, lavet med fjerkræ, men denne udgave indeholder udelukkende lækre og smagfulde grøntsager og tofu.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Dampede grøntsager med ristet sesamdressing
Denne japanskinspirerede ret er et lækkert tilbehør til enhver middag eller som et spændende indslag til et vegetarisk måltid.
VI BRUGTE
Dampindsats m/sidehåndtag rustfrit stål
OPSKRIFT
Hurtig risret med asiatisk tvist
Denne opskrift er inspireret af den italienske pastaret, ”Pasta Primavera”. Vi har givet retten et asiatisk tvist ved at erstatte pastaen med ris.
OPSKRIFT
Japansk hakkebøf af svinekød med Ponzu-sauce
Disse hakkebøffer med tofu og tang kan varieres på et utal af måder: servér dem som burgere, sammen med ris eller form dem til små frikadeller.
VI BRUGTE
Lav rektangulær grillplade støbejern
OPSKRIFT
Japanske grillspyd – 3 slags
Er du vild med det asiatiske køkken, så vil disse japanske grillspyd, kaldet ”Kushiyaki”, helt sikkert falde i din smag. Servér dem sammen med ris og soya.
VI BRUGTE
Dyb kvadratisk grillplade støbejern
OPSKRIFT
Misomarineret kylling med grøntsager
Et asiatisk indslag til din ugemenu. Disse møre kyllingeoverlår med smagfuld marinade passer sig selv i ovnen, så du kan bruge din tid på andre ting.
VI BRUGTE
Stegepande støbejern
OPSKRIFT
Sennepsglaseret flanksteak med spicy agurkesalat
En flankesteg er et lækkert stykke kød, der er nemt at tilberede. Kombineret med soyamarinade og sennep er resultatet et mørt stykke kød, med en lækker glace.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Arme riddere med krydret æble, rosiner og valnøddetopping
Disse arme riddere (French Toast) med æbletopping er perfekte til en hyggelig brunch. Denne opskrift er også en god måde at få brugt sine brødrester på.
VI BRUGTE
Stegepande støbejern
OPSKRIFT
Æblekage bagt i støbejernspande
Bag din æblekage i en støbejernspande, så den får en sprød krumme og kan anrettes smukt. Server kagen med is eller creme fraiche på toppen.
VI BRUGTE
Stegepande støbejern