Spicy Ketchup

SVÆRHEDSGRAD
Svær Svær
TILBEREDNINGSTID
Over 2 timer Over 2 timer
ANTAL PERSONER
10+ 10+
Spicy Ketchup
Garnituren er vigtig når der grilles. Tilføj en spicy ketchup til menuen. Dette er opskriften til en stor portion spicy ketchup. Men fortvivl ikke – den vil få ben at gå på. Opskriften er udviklet af Jan Ivar Nykvist for Le Creuset.
HOVEDINGREDIENSER
  • Grøntsager
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 kg tomater, grovhakket
  • 3 løg, finthakket
  • 4 syrlige æbler, finthakket
  • 2 dl æblecidereddike
  • 2 spsk. røget Maldon salt
  • 2 spsk. røget paprika
  • 200 g lyst muskovadosukker
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Tilsæt tomater, løg, æbler, eddike, maldon salt og paprikapuvler i en gryde. Lad det gerne koge i 1,5 time.
  • 2
    Tilsæt derefter sukker og kog videre i 30 minutter.
  • 3
    Kør med en stavblender og sigt massen. Smag eventuelt til med salt og peber. Afkøl.
  • 4
    Tip:
  • 5
    Denne ketchup kan du have stående i køleskabet i et par uger, så det gælder om at lave lidt ekstra.