Savner du sund grillmad? Vi foreslår denne lette, lækre og friske burger med yoghurt, edamame bønner og grillet laks.Opskriften er udviklet af Jan Ivar Nykvist for Le Creuset.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Fisk og skaldyr
 
        Ingredienser
    
    
        Fremgangsmåde
    
Ingredienser
- 4 stk. rå laksefileter
 - Salt og peber
 - 2 spsk. rapsolie
 - 2 dl edamamebønner (sojabønner). Du finder dem i frysedisken i de fleste supermarkeder.
 - 1 dl olivenolie
 - 1 lime
 - 2 spsk. finthakket dild
 - 4 burgerboller
 - 4 spsk. yoghurt naturel
 - 1 hjertesalt, fintsnittet
 
- 
                            
Fremgangsmåde
 - 
                                1Krydr laksefileterne med salt og peber. Pensl med rapsolie.
 - 
                                2Grill laksefileterne på direkte varme i ca. 1 minut på hver side. Du får det bedste resultat, hvis laksen er lidt rosa i midten.
 - 
                                3Bland edamamebønnerne med olivenolie. Smag til med limesaft, dild, salt og peber.
 - 
                                4Del burgerbollerne i to, pensl dem med lidt rapsolie og grill dem hurtigt på direkte varme.
 - 
                                5Smør bunden med yoghurt, og placer derefter hjertesalat, laks og edamamesalat. Pynt eventuelt med nogle ærtespirer.