Opskrifter

Inspiration
Udfordr dine smagsløg med vores smagfulde opskrifter fra hele verden.
Opskrifter
576 results
Filter
Hovedingrediens
Diæt & livsstil
Køkken
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Portionsstørrelse
Fantastisk til
Lejlighed
Image without a name
OPSKRIFT
Schwarzwalder kirsebærkage
A wonderful kirsch soaked cake with various layers of cherries and cream coated in chocolate bark.
VI BRUGTE
Springform
Image without a name
OPSKRIFT
Hvid gløgg
Hvis du har lyst til at prøve et alternativ til den klassiske gløgg på rødvin, så skal du prøve vores opskrift på hvid gløgg.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Klassisk risalamande med kirsebærsauce
Bliv klar til juleaften eller julens mange arrangementer med vores nemme og overskuelige opskrift på risalamande med kirsebærsauce.
VI BRUGTE
Saucepande m/Non-Stick belægning, låg og hjælpehåndtag 3-ply rustfrit stål
Image without a name
OPSKRIFT
Risengrød – lavet i ovnen
Denne opskrift på risengrød er oplagt til dig, der gerne vil undgå, at risengrøden brænder på – den passer nemlig bare sig selv i ovnen.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Luciaboller – svenske ”lussekatter”
Disse traditionelle, svenske safranboller går under mange navne: lussekatt, lussebulle, safranskruse, dyvelkatter, osv. og spises sædvanligvis ved juletid.
VI BRUGTE
Kvadratisk flad bageplade
Image without a name
OPSKRIFT
Panettone
Denne traditionelle, italienske opskrift er indbegrebet af jul og hygge. Det bløde brød er fyldt med tørret frugt og citrusnoter og har en sød mandelskorpe.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Risotto med rødvinsreduktion
Risotto er en af de lækreste retter fra Italien. Denne udgave er lidt anderledes, da den indeholder rødvin, men den skal nok blive én af dine favoritter.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Chokoladebrud med honeycomb og saltkaramel
Chokoladebrud med honeycomb og saltkaramel er en vidunderlig kombination af sødt og bittert, blødt og sprødt. En dessert eller snack der er enkel at lave.
VI BRUGTE
Kvadratisk flad bageplade
Image without a name
OPSKRIFT
Gryderet af braiseret knoldselleri med hvide bønner, risoni-pasta, porrer, persille og olivenolie
På trods af sit knudrede ydre er knoldselleri en populær og lækker grøntsag, som er meget alsidig og nem at tilberede. Smagen er let nøddeagtig med et strejf af bladselleri. Den kommer virkeligt til sin ret i denne vidunderlige efterårsret med forskellige konsistenser.
Image without a name
OPSKRIFT
Chokoladefondant med flydende saltkaramel
Chokoladefondant er altid en imponerende dessert at servere på grund af dets flydende indre, men her bliver desserten løftet til nye højder.
VI BRUGTE
Sæt m/ 2 ramekiner stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Mac 'n' Cheese med krabbe, dild og citron
I denne opskrift har vi løftet retten til nye højder ved at tilføje krabbe, der giver en mild smag af skaldyr.