576 results
OPSKRIFT
Det ultimative grønne karry
Denne grønne karryret er fuld af smag og nem at lave i hverdagen. Den serveres bedst med luftige kokosris og duftende urter.
VI BRUGTE
Sautergryde m/glaslåg Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Den ultimative pasta
Glem færdiglavet pasta og lav dine egne friske tortellini derhjemme. Serveres med brunet smør og urter for et elegant og nemt måltid.
VI BRUGTE
Gryde m/låg 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Lille marmorkage
Det bedste fra to verdener! Denne lille kage, der bages i vores lille brødform, er fyldt med både vanilje og kakao og har et indbydende, marmoreret udseende.
VI BRUGTE
Brødform
OPSKRIFT
Lille citronkage med birkes
Sød, syrlig og med lidt knas. Denne lille kage, er perfekt i både størrelse og smag, hvis du vil servere lidt lækkert til eftermiddagskaffen.
VI BRUGTE
Brødform
OPSKRIFT
Antipasti-krans med bagt camembert
Sjov, nem og festlig – denne antipasti-krans er den ideelle appetitvækker til din næste fest.
VI BRUGTE
Camembert fad m/ låg stentøj
OPSKRIFT
Carpaccio af beder med burrata og stegt rucola
Denne bedecarpaccio er et twist på den klassiske forret, som normalt laves med kød, og serveres med cremet burrata og pistacienødder.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Pandestegte lammefileter
En velkendt favorit. Disse saftige lammefileter stegt i pande i smør og friske urter er en hurtig og lækker middag.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Osso Bucco af gulerødder med gremolata og bønnepuré
Inspireret af den klassiske italienske ret er denne møre gulerod osso buco med hvid bønnepuré beroligende og fyldt med smag.
VI BRUGTE
Middagstallerken Signature stentøj
OPSKRIFT
Tarte Tatin med karamelliserede løg
Denne tærte er en lækker kødfri mulighed, som du kan servere til din festlige fest. De inverterede håndtag på Tarte Tatin tærteformen gør det nemt at vende fadet, så dets indhold frigøres.
VI BRUGTE
Tarte Tatin tærteform støbejern
OPSKRIFT
Fyldt kalkunbryst med portvin- og appelsinglace
Nyd årstidens smagsoplevelser med denne elegante, festlige hovedret. Portvin- og appelsinglaseringen giver denne ret endnu et lag dybde og er så nem at tilberede.
VI BRUGTE
Kvadratisk bradepande 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Drink med granatæble
Denne forfriskende cocktail af rosmarin med granatæble vil pifte enhver fest op. Server i Le Creuset-vinglas for en festlig toast.
VI BRUGTE
SW-105 mousserende vinåbner
OPSKRIFT
Eton mess-inspireret juletræ pavlova
Lav denne smukke pavlova, når du skal fejre noget ganske særligt. Den perfekte dessert til at imponere dine gæster.
VI BRUGTE
Kvadratisk flad bageplade