Grøn One Pot Pasta med squash og spinat

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 350 g spaghetti
  • olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g frisk spinat
  • 1 squash
  • 150 g ærter (friske eller fra frost)
  • 1 broccoli
  • 200 g brune champignon
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 40 g parmesan
  • 2 tsk. timian (stødt)
  • 2 tsk. oregano (stødt)
  • ½ citron
  • 8 dl grøntsagsbouillon (1 terning)
  • 1,5 dl kokosmælk (eller fløde)
  • salt og peber
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Hak løg fint og skær champignon i skiver.
  • 2
    Riv squash groft og pluk broccoli i små buketter.
  • 3
    Hæld olivenolie i bunden af en stor gryde. Fordel derefter frisk spinat, løg, hvidløg, squash, ærter, broccoli, brune champignon og frisk basilikum i gryden.
  • 4
    Krydder med timian og oregano og riv parmesanost over retten. Pres citronsaften ud over retten.
  • 5
    Overhæld med kokosmælk (eller fløde) og grøntsagsbouillon. Start med 6 dl grøntsagsbouillon og tilføj de sidste 2 dl hen ad vejen.
  • 6
    Lad retten koge op kort og skru derefter ned. Lad retten simre under låg i 12-15 minutter eller til spaghettien er kogt, men stadig har lidt bid. Smag til med salt og peber.
  • 7
    Server retten med friskrevet parmesan og frisk basilikum.
 
Emma brænder for at lave nemme, simple og ikke mindst farverige opskrifter på skønne hverdagsretter hvor alle kan være med. Hun deler ud af sine opskrifter på www.emmaolsen.dk og på Instagram-kontoen med samme navn - @emmaolsen.dk. Hun forsøger at skabe et madunivers med uhøjtidelige opskrifter hvor alle kan være med, selvfølgelig uden at på kompromis med hverken smag eller kvalitet.
 
 
Le Creuset