Bagt havregrød med kokos og hindbær

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
1-2 1-2
Bagt havregrød med kokos og hindbær
Start din morgen helt rigtigt med denne sødlige havregrød, der er bagt i vores minigryder. Toppings kan skiftes ud alt efter din smag.
HOVEDINGREDIENSER
  • Brød & korn
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 40 g havregryn
  • 160 ml kokosmælk (behold 1 spiseskefuld til topping)
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 40 g friske hindbær
  • Skallen fra ½ citron
  • 10 g ristede kokosflager til pynt
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Forvarm ovnen: 180 °C / varmluft: 160 °C / gas: 5.
  • 2
    Kom havregryn, kokosmælk, kanel og 25 g hindbær i din minigryde, og sæt låget på. Stil den i ovnen i 15 minutter.
  • 3
    Pynt med frisk citronskal, hindbær, kokosflager og en spiseskefuld kokosmælk. Nyd den med det samme, eller lad låget blive på minigryden i op til 10 minutter - på den måde vil den holde sig varm.
 
Bag 4-6 minigryder ad gangen for at spare energi. Gem de resterende i køleskabe, og opvarm i mikroovnen, når de skal spises.
 
 
Le Creuset