601 results
Brydeboller med mozzarella, hvidløg og purløg
SVÆRHEDSGRAD
Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter
OPSKRIFT
Brydeboller med mozzarella, hvidløg og purløg
De lækreste brydeboller med ost, der kan trækkes fra hinanden og nydes til en varm gryderet, en suppe eller en omgang tapas eksempelvis. Efter de kommer ud af ovnen, smøres de med en blanding af smeltet smør, olivenolie, salt og hvidløg og til sidst får de et gavmildt drys med hakket purløg. Her er de bagt i en buffetgryde (26 cm)
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Bagt havregrød med kokos og hindbær
Start din morgen helt rigtigt med denne sødlige havregrød, der er bagt i vores minigryder. Toppings kan skiftes ud alt efter din smag.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Tærte med tomater og fetaost
Denne lækre tærte med 6 ingredienser er perfekt til en let frokost eller aftensmad, og så er den klar på under 30 minutter.
VI BRUGTE
Kvadratisk bradepande Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Stegte kyllingelår med fennikel og bønner
Der er kun brug for én gryde og en håndfuld ingredienser til denne enkle opskrift på stegt kylling - perfekt til din næste søndagsfrokost.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
OPSKRIFT
Svinekødsboller med ricotta og fennikel
En lækker og tidsbesparende opskrift på saftige svinekødskødboller med cremet ricotta, der kan nydes med ris, pasta, i en wrap eller pitabrød.
VI BRUGTE
Sautergryde m/Non-Stick belægning og låg 3-ply rustfrit stål