576 results
OPSKRIFT
Majskolber med pico de gallo
Disse grillede majskolber kombinerer det søde og krydrede, og er den perfekte tilføjelse til din sommermenu.
VI BRUGTE
Kvadratisk grillpande støbejern
OPSKRIFT
Chipotle laks med mynteyoghurt
Denne smørstegte laks med frisk mynteyoghurt kombinerer en røget og blød smag. Den er et lækkert alternativ til rødt kød, og så kan den nydes til frokost såvel som aftensmad.
VI BRUGTE
Rektangulær grillplade Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Grillet bøf med fladbrød på to ingredienser
Perfekt rød bøf toppet med shawarmasmør for et umami-kick. Serveres med hjemmelavet grillet fladbrød.
VI BRUGTE
Rektangulær grillplade støbejern
OPSKRIFT
Mexican mule med rosmarin og honning
Denne sommerdrink med rosmarin-infuseret honning, der er inspireret af en mexican mule, er velduftende, sød og forfriskende.
VI BRUGTE
Sæt m/ 4 vandglas
OPSKRIFT
Butter chicken
Lav selv take-away favoritten Butter Chicken med safranris og fladbrød.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
OPSKRIFT
Suppe med rosenkål
Den perfekte vintersuppen full av smak og næring.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Coq au Vin Mousseux
Denne klassiske ret demonstrerer den opfindsomme genialitet bag det franske landkøkken. Traditionelt var retten lavet med en gammel hane, som ikke længere gad at gøre kur til hønsene. Hanens kød var ofte ret sejt, og derfor blev den tilberedt over flere timer, indtil kødet var blevet så mørt, at det faldt af benene. Nogle kokke sværger stadig til at bruge haner eller kapuner, men enhver type kylling vil nyde godt af at blive grydestegt på følgende måde. For det meste tilberedes coq au vin med rødvin, men denne opskrift har et tvist og er i stedet lavet med mousserende vin i en Le Creuset Buffetgryde. Som skaber en dyb og lækker smag i både kylling og sauce.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Vegetarisk one pot pasta med svampe, squash og spinat
En perfekt hverdagsret, der smager fantastisk.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Glutenfrie chokolade brownies
Disse lækre chokolade brownies, der er fremstillet efter eget valg af macadamia eller nøddemel, er glutenfri. Server med en generøs skefuld vaniljeis for en endnu bedre oplevelse.
OPSKRIFT
Påskelam med krydderurter og pistacienødder
Det ser udsøgt ud og giver dig mørt, rosa kød med en uimodståelig skorpe.
VI BRUGTE
Rektangulær bradepande 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Tærte med tomat og brieost
Denne velsmagende, krydrede tærte er lavet med butikskøbt dej og toppet med tomater og brieost. Perfekt til en let frokost eller middag.
VI BRUGTE
Tærtefad stentøj