Sprød laks af restaurantkvalitet kan nemt opnås derhjemme med Le Creuset. Kombinér den med møre broccoli og slikærter for et forfriskende måltid.
HOVEDINGREDIENSER
- Fisk og skaldyr
- Grøntsager
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- Olivenolie
- 4 friske laksefileter
- 400 g broccoli, dampet
- 200 g slikærter, skiveskåret og dampet
- Vilde ris til servering
- Frisk lime eller citron
- Havsalt og friskkværnet sort peber
- Mikrokoriander eller andet grønt til pynt
-
Fremgangsmåde
-
1Opvarm en non-stick stegepande (26 cm) over middelhøj varme, og kom olivenolie i.
-
2Smag laksen til, og læg den med skindet nedad i den varme pande. Steg den i 4 minutter, vend den om, og steg i 30 sekunder, lige indtil den er færdig, og skindet er sprødt.
-
3Servér med dampede grøntsager, vilde ris og en god sjat citron- eller limesaft. Tilføj et par dråber ekstra jomfruolivenolie, og smag til. Pynt med mikrokoriander eller grønt, og servér.