Frisk pastaret med ærter, parmaskinke og parmesanost

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
6-8 6-8
Frisk pastaret med ærter, parmaskinke og parmesanost
Aftensmaden behøver ikke at tage lang tid at lave for at være lækker. Prøv en frisk pastaret med ærter, parmaskinke og parmesanost – retten tager under 30 minutter at lave.
HOVEDINGREDIENSER
  • Pasta
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 500 g tagliatelle pasta
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2-4 porrer, skåret i tynde skiver
  • 4-6 fed hvidløg, skåret i skiver
  • 350 g frosne, grønne ærter
  • Saft og skal fra en halv økologisk citron
  • Havsalt og peber, efter smag
  • Revet parmesanost
  • Ærteskud eller frisk mynte
  • Chiliolie
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Kog pastaen som anført på pakken i stegepanden
  • 2
    Dræn pastaen for vand og sæt til side
  • 3
    Opvarm olivenolie i stegepanden, tilsæt porrer og hvidløg og steg ved medium varme til grøntsagerne er bløde
  • 4
    Tilsæt ærter, citronskal og -saft, pasta samt salt og peber
  • 5
    Server med revet parmesanost, strimler af parmaskinke, ærteskud eller frisk mynte og dråber af chiliolie