Hvis du vil indfange fransk madlavnings liv og sjæl, kan det gøres i en enkelt gryderet, boeuf bourguignon. Le Creusets støbejernsgryder er gode til simremad.
Et grydebrød er i forvejen lækkert, men ved at tilføre surdej tager du din brødbagning til et nyt niveau. Surdejen sørger for en sprød skorpe og en saftig krumme.
Vores ovale stentøjsfade (24, 27 og 36 cm) er ideelle til at marinere, stege, bage og servere i. Tilbered alle dine foretrukne retter eller eksperimenter på en ny måde. Med praktiske håndtag, der gør dem nemme at løfte, er de perfekte til placering midt på spisebordet. Invitér alle til at tage for sig og nyde maden.
Funktioner:
Bliver ikke ridset: Vores glaserede stentøj er ridsefast og er nemt at rengøre.
Perfekt udført: Vores stentøj er lavet er særlige lertyper, som holder en jævn temperatur og er utrolig stærk og holdbar.
Et moderne ikon: Dette produkt er designet med vores karakteristiske tre ringe, så det matcher vores ikoniske støbejernsgryder og kan indgå i din eksisterende Le Creuset-samling.
Brug varmt eller koldt: Vores stentøj kan tåle temperaturer mellem -23° C og +260° C.
Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på anlæg verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.
Materiale:
Stentøj
Produceret i:
Thailand
Garanti:
10 år
SKU:
79343000600082
Levering39 kr. • 2-4 hverdage.Fri fragt over 500 kr.Returnering30 dages returret.Alle ordrer bestilt fra d. 1.11.2025 t.o.m. 31.12.2025 kan returneres t.o.m. 31.1.2026. Læs mere her
Temperaturområde:
-23℃ til 260℃
Opbevaring:
Tåler fryseren
Pleje
Tåler opvaskemaskine
Før du tager produktet i brug:
Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).
Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.
Madlavning:
Pas på dig selv: brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.
Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 6,5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.
Du må ikke tage et koldt fad fra fryseren og sætte det direkte i en varm ovn. I stedet stilles fadet i en kold ovn, temperaturen indstilles, og de to elementer varmes op samtidigt.Kontrollér altid, at maden er gennemvarm, før den serveres.Hvis du ønsker at varme en ret, der har stuetemperatur, skal du højst forvarme din ovn til 205° C.Skal du hælde væde i et fad i ovnen? Tag fadet ud af ovnen og lad det køle af i et par minutter først.
Rengøring:
Vent på at dit produkt køler af, før du begynder rengøringen.
Tør eventuelle madrester af produktets bund og sider. Hvis der er fastbrændt mad, fyldes produktet med varmt sæbevand, som du lader stå i 15-20 minutter, før du vasker op som normalt.
Vaskes og tørres i hånden. Eller kom dine stentøjsprodukter i opvaskemaskinen.
Ovnens Grill
Mikroovn
Ovn
G
4.51
Bemærk:
G = Vægt;
Størrelser vises i cm, kapacitet i L og vægt i kg.