Før du tager produktet i brug
Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).
Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.
Madlavning
Unikt design: Designet som en brødklokke for at være bedre optimeret til bagning, især brødbagning.
Resultater som hos bageren: Det kuppelformede låg fanger og lader damp cirkulere for at skabe en sprød skorpe og blød krumme – i lighed med en dampovn i et bageri.
Dekorationer: Bundens udformning præger Le Creuset-navnet og de karakteristiske tre ringe på brødets underside.
Til alle dine favoritter: Brødformen kan bruges til både sødt og salt bagværk, stegning af kød og grøntsager og meget mere.
Matte Black emalje på indersiden: Denne emalje udvikler en patina over tid, der giver bedre bageresultater.
Kan bruges på kogeplader og i ovn: Kompatibel med alle kogeplader og ovnfast op til 260 °C.
Rengøring
Vent på at dit produkt køler af, før du begynder rengøringen.
Tør eventuelle madrester af produktets bund og sider. Hvis der er fastbrændt mad, fyldes produkter med varmt sæbevand, som du lader stå i blød i 15-20 minutter, før du vasker op som normalt.
Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.
Tør grundigt efter opvask og opbevar et tørt sted.
Grydens krop: Gryder med indbygget støbejerns- eller fenolhåndtag tåler opvaskemaskine. Dog kan konstant opvask i maskine føre til slid på emaljen.
Grydelåg: Låg med rustfri stål- eller fenolknop tåler opvaskemaskine. Låg med guld-, iriserende-, kobber- og sort nikkelknop skål håndvaskes for at bevare deres finish.