576 results
OPSKRIFT
Glutenfrit fletbrød med timian og cheddar
Dette glutenfrie showpiece af et brød passer godt sammen med supper, tapas, som snack eller til komsammen. Ost og urter er et godt match og lige denne kombination af ekstra modne cheddar, med sin stærke smag og timian friske noter er klassen.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Glutenfri Tomatcrumble
Glem alt om frugtcrumble. For noget, der er måske lige så lækkert som en frugtcrumble med havens bær og frugter er en saltet version af denne populære tærte. Tomatcrumble er den perfekte tilbehør til frokost eller middag og vil forføre dine sanser med karamelliseret cherrytomater, sprøde stykker af mørdej og smagen af solmodne lækkerier. Tærten er lavet med glutenfrit mel, men kan sagtens laves med gluten ved at erstattet melet med hvedemel.
VI BRUGTE
Stegepande Non-Stick Ceramic
OPSKRIFT
Suppe med ristet blomkål, pastinak og majroe
En fløjlsblød suppe med en rig smag, som helt sikkert vil varme festbordet op. Server dampende varm og drys med friske krydderurter.
VI BRUGTE
Rektangulær bradepande 3-ply rustfrit stål
Andeconfit med kartoffelpuré og ristede skalotteløg
SVÆRHEDSGRAD
Enkel
TILBEREDNINGSTID
Over 2 timer
OPSKRIFT
Andeconfit med kartoffelpuré og ristede skalotteløg
En elegant og klassisk fransk bistroret, der helt sikkert vil være bordets stjerne. Langtidsstegte andelår, møre og lækre, serveret med cremet kartoffelpuré, en herlig kombination af rige smage og teksturer.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
OPSKRIFT
Hvid chokolademousse med citron og krystalliserede bær
Denne elegante dessert har en lækker hvid chokolademousse tilført frisk citron, der omslutter en dejlig kerne af bær. Toppet med krystalliserede bær for en eksplosion af farve og sødme.
VI BRUGTE
Stabelbar ramekin stentøj
OPSKRIFT
Osteboller
Vores brødform er perfekt til disse smagfulde osteboller, og så bliver de lavet med det lækreste hvidløgssmør, der bringer smagen til nye højder!
VI BRUGTE
Brødform Signature støbejern
OPSKRIFT
Glutenfri Upside-Down pizza
Pizza er en klassiker, når man er i humøret til let aftensmad. Prøv vores lækre upside-down pizza, der laves i vores pastatallerkner, og som kan laves i to varianter!
VI BRUGTE
Coupe pastatallerken stentøj
OPSKRIFT
Hverdagens surdejsbrød (Boule)
Denne hverdagsopskrift på surdejsbrød er perfekt til begyndere. Det giver et velsmagende, ensartet brød med en fast tekstur.
VI BRUGTE
Brødform Signature støbejern
OPSKRIFT
Citronkage med pistacienødder
Flot, nøddeagtig og sød – denne citronkage skaber følelsen af en havefest på en lun forårsdag. For at give den det sidste touch, kan du pynte den med citronglasur og hakkede pistacienødder.
VI BRUGTE
Brødform støbejern
OPSKRIFT
Madbrød med røget salt og timian
Et lækkert madbrød med røget salt og timian. Et skønt hjemmebagt brød, som er blødt indeni og har en lækker salt skorpe.
VI BRUGTE
Brødform støbejern