578 results
OPSKRIFT
Dampet torsk med dild hollandaise
Servér en mild dampet torsk på en bund af kål, toppet med dild hollandaise. Perfekt som forret til gæsterne eller som let hovedret.
VI BRUGTE
Dampindsats m/sidehåndtag rustfrit stål
OPSKRIFT
Gratinerede østers
Kast dig ud i at lave gratineret østers – det er nemt og lækkert. Retten egner sig bedst som appetizer eller som tapas.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Jægergryde med kylling og svampe
Simremad der smager. Denne opskrift på jægergryde er en ret som alle i familien vil sætte stor pris på. Server med godt brød og eventuelt en grøn salat.
VI BRUGTE
Stegegryde støbejern
OPSKRIFT
Koteletter i ”fad”
Koteletter er en nem, smagfuld ret til middagsgæster eller i en travl hverdag.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Laks i havesyresauce
Den fede, bløde laks og den syrlige havesyre sauce udgør en simpel, men raffineret og smagfuld ret.
VI BRUGTE
Sauterpande m/låg Signature rustfrit stål
OPSKRIFT
Muslinger Provencale
Muslinger a la Provence er en stor smagsoplevelse, der kan nydes til aftensmaden med et godt stykke brød til.
VI BRUGTE
Gryde 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Iles flottantes med nougatine og brombær
Iles flottantes betyder ”flydende øer”, og tilsat nougatine og brombær, er det en dessert, der vil vække opsigt med sin elegante fremtoning.
VI BRUGTE
Kasserolle 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Ostefondue med krydderurter
Kalder alle osteelskere! Hvis du er fan af ost, så kommer du uden tvivl til at elske opskriften på denne dejlige, syndige ostefondue.
VI BRUGTE
Ostefondue støbejern
OPSKRIFT
Courgettebrød i støbejernspande
Støbejern giver en sprød skorpe og en saftig krumme til dit bagværk. Prøv fx dette courgettebrød i en støbejernsstegepande.
VI BRUGTE
Stegepande støbejern
OPSKRIFT
Confit de canard
Confit de Canard er en klassiker i det franske køkken og er en enkel måde at tilberede and på. Kødet er lige så blødt som smør og skindet er knasende sprødt.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Paté med and og pistacie
Servér denne pate med godt brød, passende tilbehør som sennep og syltede agurker og en god flaske vin, og du har en enkel, men vidunderlig ret.
OPSKRIFT
Crumble med bær og nødder
Tøm fryseren for rester af frosne bær og forvandl dem til en luksuriøs crumblekage med nødder.