576 results
OPSKRIFT
Havregrød med chiafrø, hasselnødder og karamelliserede pærer
Denne bagte grød er både hyggelig, mættende og sund og er et god alternativ til din normale morgenmad. Denne ret er vegansk.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Perfekte ris i Cocotte Every - samt 5 forskellige toppings
Vi guider dig til, hvordan du koger perfekte ris i Cocotte Every. Grydens dybe form fordeler varmen jævnt, hvilket sikrer at alle ris bliver tilberedt ens.
VI BRUGTE
Cocotte Every risgryde m/indvendig stentøjslåg støbejern
OPSKRIFT
Spicy kyllingesuppe med brune ris og porrer
Denne lækre suppe er inspireret af Solens rige, Japan, og er fyldt med mør, pocheret kylling i en stærk suppe. Den indeholder både hvidløg, ingefær og chili.
VI BRUGTE
Cocotte Every risgryde m/indvendig stentøjslåg støbejern
OPSKRIFT
Æg en cocotte
Savner du inspiration til din morgenmad, brunch eller frokost? Her får du vores bud på en proteinrig og smuk ret, som du kan lave på ingen tid.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Japanske grillspyd med grøntsager
Her får du tre varianter af vegetariske grillspyd – kaldet ”Kushiyaki” på japansk – som kan spises sammen med ris eller serveres alene som appetizere.
VI BRUGTE
Kvadratisk grillpande støbejern
OPSKRIFT
Panna Cotta med forskellige smagsvarianter
Nyd en hjemmelavet panna cotta enten i den klassiske udgave eller tvistet med forskellige lækre toppings som friske bær, chai eller hvid chokolade.
OPSKRIFT
Cookies med is med forskellige smagsvarianter
Uimodståelige portionsanrettede cookies med vaniljeis tilberedt og serveret i små minigryder af stentøj.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Hvid brownie med rabarber
Prøv denne skønne sommerkage med hvid chokolade og rabarbermarmelade. Har du ikke rabarber, så smager brownien også godt med jordbær.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Jordbæris
Den lækreste hjemmelavet jordbæris lavet i en støbejernsgryde. Opskriften kan kan varieres i det uendelige, så isen får lige præcis den smag du bedst kan lide.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Grillet fisk med grønne bønner, fennikel, grønkål og små kartofler
Lav denne hurtige og nemme opskrift på din grillplade og opnå en lækker og sprød skorpe på din fisk. Tilføj marinade samt grøntsager for at fuldende retten.
VI BRUGTE
Dyb kvadratisk grillplade støbejern
OPSKRIFT
Daube i øl
Daube i øl er en typisk efterårsret – et dejligt mørt stykke kød i skøn sauce. Når først man har sat retten i ovnen, så passer den sig selv.
VI BRUGTE
Oval stegeso Heritage stentøj
OPSKRIFT
Pandebagte hasselbackkartofler med røget havsalt og sprød bacon
Oplever du også tit at have kartofler i overskud? Denne enkle, men lækre ret er en spændende måde at få brugt overskuddet af dine råvarer.
VI BRUGTE
Stegepande støbejern