578 results
OPSKRIFT
Oksetatar med tilbehør og grønkålschips
Servér en klassisk tatar lavet på oksefilet med lækkert tilbehør som æggeblomme, kapers, parmesan og friske krydderurter. Serveres med sprøde grønkålschips.
OPSKRIFT
Oksecarpaccio med tilbehør og grønkålschips
Oksecarpaccio er en velsmagende og enkel ret, som du nemt kan forberede i forvejen.
OPSKRIFT
Pasta i brunet smør med krydderurteolie og parmesanchips
En indbydende pastaret med smukke farver og friske smage. Retten fuldendes med parmesanchipsene, der giver en sprød og salt tekstur.
OPSKRIFT
Kokosyoghurt med honningristet ananas og sesamkrokant
En lækker og forfriskende dessert, der laves på kokosyoghurt. Dessertens tekstur minder om panna cotta, som er silkeblød og cremet.
OPSKRIFT
Gravad laks med rødbede
Laks med rødbede ser fantastisk ud på tallerkenen, og er let at tilberede, da den blot skal marinere natten over. Dagen efter er laksen blød og krydret.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Bærmousse med friske hyldeblomster, kandiseret rødbede og vaniljetuille
Forkæl dine gæster med denne lækre og friske dessert. Desserten skiller sig ud, da den blandt andet pyntes med kandiseret rødbede, som giver en særlig smag.
OPSKRIFT
Hasselback kylling med mozzarella og pesto i stærk tomatsauce
Inspirationen til denne ret kommer fra Italien og er symboliseret ved de delikate smage fra tomat, pesto, mozzarella og basilikum.
VI BRUGTE
Ovnfast fad
OPSKRIFT
Tian – Provencalsk grøntsagsfad
Tian, som ofte forveksles med Ratatouille, er en lækker vegetarisk ret, som kan varieres alt efter hvilke grøntsager, du har i dit køleskab.
VI BRUGTE
Kvadratisk ovnfast fad
OPSKRIFT
Lammekølle med feta, oliven og fennikel
Inspirationen til denne ret kommer fra de græske øer, og smagene fra feta, oliven og fennikel komplimenterer det fyldige lammekød på bedste vis.
OPSKRIFT
Mandelpavlova med ferskencoulis, mascarponecreme og frisk frugt
Pavlova er ideel, når du skal servere dessert for en større samling gæster, da der er nok til alle.
OPSKRIFT
Sprød torsk med chorizo og bagte tomater
Skal hverdagsmenuen være lidt mere spændende, så vores ret med sprød torsk og chorizo. Servér den med grøntsager i sæson eller en frisk salat og små kartofler.
OPSKRIFT
Kalua Pork – Hawaiiansk langtidsstegt nakkekam
Kalua pork minder på mange måder om pulled pork og kan fx spises med tilbehør, eller som fyld i burgere og tacos.