601 results
OPSKRIFT
Flettærte med kirsebær
Den perfekte kombination af sødt og syrligt. Servér flettærten varm med creme fraiche eller vaniljeis.
VI BRUGTE
Dyb stegepande støbejern
OPSKRIFT
Ovnbagte tomater i olie
Få mest muligt ud af sommerens frisk og smagfulde tomater med denne opskrift. Brug fx tomaterne i salater, i pastaretter eller på brød med ost.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Salade niçoise med laks
En ny udgave af den klassiske, franske Salade niçoise. Salaten består af pandestegt laks, spinat, søde kartofler, ærter og en vinaigrette med citron, honning og sennep.
VI BRUGTE
Serveringsskål Signature stentøj
OPSKRIFT
Bøf med Café de Paris kryddersmør
Bøf og kryddersmør er et godt udgangspunkt til flere lækre måltider; lav lækre pomme frites til, og servér med et godt glas rødvin, eller brug det som fyld i en luksussandwich, du kan tage med på picnic.
VI BRUGTE
Lav rektangulær grillplade støbejern
OPSKRIFT
Figentærte med macadamianødder
En perfekt tærte til eftermiddagskaffen, der er fyldt med macadamianødder og søde figner. Og så er den smuk at se på!
VI BRUGTE
Rektangulær tærteform
OPSKRIFT
Coq au Vin-tærte med hvidvin
En tærte som nemt kan laves i forvejen. Du kan lave fyldet dagen før, og så bage det med tærtelåget, når du vil servere den. Perfekt til hverdagsmad, et sammenskudsgilde eller til at tage med på picnic.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Ultimativ, cremet kyllingesuppe med friske grøntsager
Fyldig og forkælende. Denne cremede kyllinge-grøntsagssuppe passer perfekt sammen med friskbagt brød. Gem evt. rester i fryseren og varm det op, når du mangler lidt mad.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Aubergine med hvidløgs-spidskommen-vinaigrette, feta og krydderurter
En enkel ret med aubergine og fyldt med smag. Den toppes med en indbydende vinaigrette-dressing og kan nydes som en selvstændig hovedret eller som mættende tilbehør.
VI BRUGTE
Rektangulært fad stentøj
OPSKRIFT
Suppe af stegt gulerod og pastinak med salsa af ristede hasselnødder
En smagfuld, mættende suppe med stegt gulerod og pastinak. Hasselnøddesalsa er det perfekte tilbehør, som giver sprødhed og konsistens.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Safran- og honning-kylling i gryde med appelsin- og ingefærsauce
Denne gryderet er en velduftende opskrift på kylling inspireret af marokkanske smage og tilberedes i én gryde, så det er nem og varmende hverdagsmad.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Miso-okse-gryde med brunet smør og ingefær samt stegt moskusgræskar
Mør miso-okseskank tilberedt til det falder fra benet og serveret med stegt moskusgræskar.
Shepherd’s Pie med svampe, linser og sorte bønner
SVÆRHEDSGRAD
Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 2 timer
OPSKRIFT
Shepherd’s Pie med svampe, linser og sorte bønner
Prøv en vegetarisk udgave af den klassiske Shepherd's Pie. Den er mættende og hyggelig, og du kan servere den i Le Creusets løvehoved-suppeskåle med ostecremet kartoffellåg.