578 results
OPSKRIFT
Varm Ruby-chokoladedrik
Ruby-chokoladen stammer fra en temmelig speciel kakaobønne, der findes i Brasilien og på Elfenbenskysten. Det, der gør den særlig, er dens skønne, lyserøde ruby-farve, der har en syrlig, nærmest bæragtig chokoladearoma. Brug ruby-chokoladen til at servere den mest glamourøse kop flydende kærlighed til Valentinsdag.
VI BRUGTE
Krus Hearts stentøj
OPSKRIFT
Hjertekager
Ruby-chokoladen tilføjer en aroma, der minder om bær og hvid chokolade, uden at gøre dejen tung, så du nemt kan bage florlette kager, som bliver gode hver gang.
VI BRUGTE
Hjerte muffinform m/ tekst 6 stk.
OPSKRIFT
Gnocchi med brunet smør, cremet blåskimmelostesovs og chorizo
Det er en af de nemmeste og mest tilfredsstillende frokoster eller middage, du kan lave. Hvis du steger gnocchierne i brændt smør først, bliver de sprøde udenpå og luftige bløde indvendigt.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Klassisk Shakshuka
En populær ret, og den nemmeste måde til at lave en brunch, som skal serveres varmt for et selskab! Det bedste trick til denne ret er at lave sovsen dagen før og lade den stå natten over, så smagene virkelig udvikles. Den skal blot varmes op, før du slår æggene ud dagen efter.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
French toast med karamelliserede bananer og S’mores
Det ultimative twist på S'mores! Karamelliserede bananer, klistrede skumfiduser og smeltet chokolade er alt sammen lagt på en tyk skive varm fransk toast smurt med smør.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Kartoffeltortilla med ærter
En lækker, nem frokostret. Nøglen til denne ret er at sikre dig, at dine kartofler har den samme, ensartede tykkelse ved at bruge et mandolinjern. For at sikre dig en ensartet tilberedning og den bedste konsistens.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Kaiserschmarrn med rom-rosiner og karamelliserede citrusfrugter
Den traditionelle, luftige og bløde pandekage-dessert fra Tyskland er hygge i en pande! Den er spækket med rosiner udblødt i rom og revet i mundrette stykker, inden den bliver overhældt med karamelliserede citrusfrugter.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Røsti af sød kartoffel med røget laks og creme fraiche
Øvelse gør mester, og når du har øvet dig i lave de her røsti, vil morgenmad eller frokost aldrig være det samme igen.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Fyldte pastaskaller med krydret tomatsauce
Perfekt til måltider midt på ugen eller en simpel søndagsmiddag. Denne ret er pakket med smag og friskhed, og passer godt til et sprødt baguette.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
T-bone med hvidløgssmør og grønne bønner
Denne ret ser lige så godt ud, som den smager. Stil den på bordet overhældt med uimodståeligt sort hvidløgssmør, klar til servering.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Grøn risotto
En lækker udgave af den klassiske risotto. Fyldig og perfekt cremet risotto med broccoliris og skrællet asparges.
VI BRUGTE
Suppegryde Non-Stick Ceramic