576 results
OPSKRIFT
Gnocchi med brunet smør, cremet blåskimmelostesovs og chorizo
Det er en af de nemmeste og mest tilfredsstillende frokoster eller middage, du kan lave. Hvis du steger gnocchierne i brændt smør først, bliver de sprøde udenpå og luftige bløde indvendigt.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Klassisk Shakshuka
En populær ret, og den nemmeste måde til at lave en brunch, som skal serveres varmt for et selskab! Det bedste trick til denne ret er at lave sovsen dagen før og lade den stå natten over, så smagene virkelig udvikles. Den skal blot varmes op, før du slår æggene ud dagen efter.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
French toast med karamelliserede bananer og S’mores
Det ultimative twist på S'mores! Karamelliserede bananer, klistrede skumfiduser og smeltet chokolade er alt sammen lagt på en tyk skive varm fransk toast smurt med smør.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Kartoffeltortilla med ærter
En lækker, nem frokostret. Nøglen til denne ret er at sikre dig, at dine kartofler har den samme, ensartede tykkelse ved at bruge et mandolinjern. For at sikre dig en ensartet tilberedning og den bedste konsistens.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Kaiserschmarrn med rom-rosiner og karamelliserede citrusfrugter
Den traditionelle, luftige og bløde pandekage-dessert fra Tyskland er hygge i en pande! Den er spækket med rosiner udblødt i rom og revet i mundrette stykker, inden den bliver overhældt med karamelliserede citrusfrugter.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Røsti af sød kartoffel med røget laks og creme fraiche
Øvelse gør mester, og når du har øvet dig i lave de her røsti, vil morgenmad eller frokost aldrig være det samme igen.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Fyldte pastaskaller med krydret tomatsauce
Perfekt til måltider midt på ugen eller en simpel søndagsmiddag. Denne ret er pakket med smag og friskhed, og passer godt til et sprødt baguette.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
T-bone med hvidløgssmør og grønne bønner
Denne ret ser lige så godt ud, som den smager. Stil den på bordet overhældt med uimodståeligt sort hvidløgssmør, klar til servering.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Grøn risotto
En lækker udgave af den klassiske risotto. Fyldig og perfekt cremet risotto med broccoliris og skrællet asparges.
VI BRUGTE
Suppegryde Non-Stick Ceramic
Spinatpandekager med bagte rodfrugter og fetacreme
SVÆRHEDSGRAD
Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time
OPSKRIFT
Spinatpandekager med bagte rodfrugter og fetacreme
Disse spinatpandekager er fyldt med møre og sødlige rodfrugter, som komplimenteres af en syrlig og fed fetacreme.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Græskarrisotto
En smagfuld og farverig risotto der udnytter efterårets grøntsager på bedste vis.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Græskarsuppe – med bagt græskar
Fyldig og forkælende. En lækker og cremet græskarsuppe, der smager ekstra godt sammen med sprødt brød og saltet smør.