Vores Signature ovale gryde i støbejern er kendt for dens fremragende varmebestandighed, der gør den perfekt til tilberedning og servering af denne ovnstegte lammekølle.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Kød
 
        Ingredienser
    
    
        Fremgangsmåde
    
Ingredienser
- 2 kg lammekølle
 - 100 g smør, blødt
 - 8 fed hvidløg, hakket
 - 20 g rosmarinblade, hakket
 - Saft og skal af 1 citron
 - 2 spsk olivenolie
 - 100 g smør, blødt
 - Salt
 - Peber
 
- 
                            
Fremgangsmåde
 - 
                                1Forvarm ovnen til 200 °C/190 °C varmluft.
 - 
                                2Tag lammekøllen ud af emballagen og dup den tør med køkkenrulle. Læg den i Le Creusets Signature oval gryde på 29 cm. Lad den stå i en time, så den opnår stuetemperatur.
 - 
                                3Tag en skarp kniv og prik huller i skindet på lammekøllen med cirka 1 til 1½ cm dybde. Dette gør det nemmere for marinaden at trænge ind i kødet.
 - 
                                4Kom det bløde smør i en skål sammen med hvidløg, rosmarin, citronsaft, citronskal, olivenolie, salt og peber og bland det godt sammen. Fordel blandingen ud over lammekøllen.
 - 
                                5Sæt lammekøllen i ovnen og ovnsteg den i 1 time under låg. Efter 1 time fjernes låget, og lammekøllen bliver brunet i 30 minutter.
 - 
                                6Når lammekøllen er tilberedt, tager du den ud og lader den hvile i 10-15 minutter.
 - 
                                7Skær lammekøllen ud, og server sammen med dit yndlingstilbehør.