578 results
Spinatpandekager med bagte rodfrugter og fetacreme
SVÆRHEDSGRAD
Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time
OPSKRIFT
Spinatpandekager med bagte rodfrugter og fetacreme
Disse spinatpandekager er fyldt med møre og sødlige rodfrugter, som komplimenteres af en syrlig og fed fetacreme.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Græskarrisotto
En smagfuld og farverig risotto der udnytter efterårets grøntsager på bedste vis.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Græskarsuppe – med bagt græskar
Fyldig og forkælende. En lækker og cremet græskarsuppe, der smager ekstra godt sammen med sprødt brød og saltet smør.
OPSKRIFT
Varm chokolade med kastanjer
Den perfekte forkælelse efter middagen. Denne fyldige varme chokolade med lunende kastanjer kræver ganske enkelt at blive nydt langsomt!
OPSKRIFT
Chai te
Perfekt efter middagen til Halloween. Duftende chai te med en varmende krydderiblanding.
OPSKRIFT
Chokoladecannelé
Ren dekadence! Forkæl dig selv med denne fyldige chokoladecannelé rullet i kakaopulver.
OPSKRIFT
Cannelé med mandeldrik og lyserød chokolade
Perfekt til valentinsdag! En tonkabønne-cannelé, der er svøbt i lyserød chokolade og pyntet med hindbær eller jordbær.
VI BRUGTE
Mini bundtform 12 stk.
OPSKRIFT
Jule-cannelé af panna cotta med appelsin
Bring juleglæden til din tallerken med denne festlige cannelé. En panna cotta-cannelé med appelsin, der serveres med smeltet mørk chokolade og pyntes med appelsinmarmelade.
OPSKRIFT
Påske-cannelé med chokolade, karamel og peanuts
Et velvoksent påskeæg med et tvist! Denne cannelé med mousse af mørk chokolade, karamel og ristede peanuts må bare prøves.
OPSKRIFT
Grøn rucola-cannelé
En lækker, krydret pesto-cannelé, der serveres med frisk ricotta eller gedeost og pebret rucola.
OPSKRIFT
Halloween græskar-cannelé
En Halloween-udgave af den traditionelle cannelé. En lækker og fyldig cannelé med græskar og tre oste, pyntet med moskusgræskar, popcorn og brun farin.
VI BRUGTE
Canneléform 12 stk.
OPSKRIFT
Cannelé med ost
Til osteelskerne. En krydret, bagt lækkerbisken med parmesan og roquefort – den perfekte gæstemad.