Grillede stenfrugter med broccolisalat

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 min. Under 30 min.
TILBEREDNINGSTID
Under 30 min. Under 30 min.
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Grillede stenfrugter med broccolisalat
En fremragende, frisk frokost. Når ferskner grilles, karamelliserer deres naturlige sukker, så smagen fremhæves. De serveres perfekt sammen med silkeblød burrata, men salte halloumi-terninger er et lækkert alternativ.
HOVEDINGREDIENSER
  • Frugt
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 broccoli
  • Saft fra 1 citron
  • Salt og friskkværnet sort peber
  • Bulgur eller couscous, tilberedt
  • Olivenolie
  • 2 ferskner, halverede
  • 2 nektariner, halverede
  • 4 abrikoser, halverede
  • 2 spsk honning
  • 2 burratakugler eller halloumiblokke
  • 12 skiver skinke eller pålæg efter eget valg (valgfrit)
  • 8 brødstave
  • Balsamicoeddike, til servering
  • Brøndkarse eller salatsennep, til servering
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Bring en kasserolle med vand i kog. Læg broccoli i vandet i 30 sekunder, indtil den er klart grøn. Tag den op, og læg den i iskoldt vand.
  • 2
    Skær broccolien i mundrette størrelser, og kom i en blender. Blend, indtil den ligner ris.
  • 3
    Bland citronsaft, salt og peber sammen med den risformede broccoli, og bland sammen med tilberedt bulgur eller couscous og et godt skvæt olivenolie. Sæt til side.
  • 4
    Sæt en Le Creuset Classic kvadratisk grillpande på 32 cm på over medium varme. Pensl stenfrugterne med honning og olivenolie.
  • 5
    Når grillpanden er varm, steger du frugterne på den med den skårne side nedad. Grillsteg dem i 2 minutter på hver side, og tag dem af.
  • 6
    Hæld lidt olivenolie over burrataen, og drys med salt og peber. Server den med grillede stenfrugter (stænket med lidt balsamicoeddike) og nyd retten med skinke, brødstave og broccolisalat. Server med frisk brøndkarse eller salatsennep.