576 results
OPSKRIFT
Ovnpocheret laks med hvidvin, honning og citrusfrugter
Denne enkle og smagfulde ovnpocherede laks kan bedst nydes med en frisk
krydderurtesalat og sprødt baguette. Sæt den på bordet i vores Signature buffetgryde, som du kan servere den fra.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Morgenmads-frittatas (ovnbagt æggekage)
Vil du servere en charmerende og smuk morgenmad for dine gæster, skal du prøve vores morgenmadfrittatas!
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Kartoffelfad med kylling, grønt og pikant
Kartoffelfadet er det perfekte hverdagsmåltid, da det både er syndigt med fløde og bacon, men er også fyldt med grøntsager.
VI BRUGTE
Bradepande støbejern
OPSKRIFT
Energikugler med abrikos
Tag en disse energikugler med abrikos, når du har brug for lidt hurtig energi - de er fyldt sunde ingredienser.
VI BRUGTE
Stegepande Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Suppe med stegt blomkål
Lækker, cremet blomkålssuppe - nem og varmende. Top med skiver af radise og spiselige blomster for prikken over i’et.
VI BRUGTE
Kasserolle m/låg og hjælpehåndtag 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Lun grøntsagssalat med citron
Gode råvarer gør hele forskellen i denne salat der er fyldt med grønt.
VI BRUGTE
Stegepande Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Farverige gulerødder med gedeost
Den perfekte forret til at lave i vores klassiske lille, ovale gryde i stentøj.
OPSKRIFT
Pastasalat med pesto af gulerodstoppe
En lækker og nem pasta, der bruger gulerodstoppe, som ellers ville være blevet smidt ud.
VI BRUGTE
Serveringsskål Signature stentøj
OPSKRIFT
Vegansk ærtedip
Denne hurtige og nemme dip kan laves op til 2 dage i forvejen og opbevares i køleskabet, indtil den skal serveres. Den er både vegansk og alsidig!
VI BRUGTE
Kvadratisk fad Classic stentøj
OPSKRIFT
Grøn smoothie
En forfriskende og farverig grøn smoothie, perfekt serveret i Le Creuset glas.
VI BRUGTE
Sæt m/ 4 vandglas
OPSKRIFT
Sprød müsli lavet på panden
Lav din egen müsli for at få en lækker snack eller morgenmad. Denne basisopskrift kan justeres til dine præferencer og serveres med yoghurt, friske bær og anden frugt.
VI BRUGTE
Stegepande m/Non-Stick belægning 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Koshari med kanel og cherrytomat
“Denne modigt krydrede ret med ris og linser er mere end summen af dens dele og består (hovedsageligt) af ting fra køkkenskabene. Den er pyntet med en krone af sprøde, krusede skalotteløg, som udgør en vigtig sprødhed og kontrast til det, der ellers er blødt og betryggende. I dens ægte, egyptiske street-food-form indeholder den pasta – makaroni for at være helt præcis – og også ofte kikærter. Jeg har bare brugt ris og linser her for at holde det simpelt, men du kan tilføje en håndfuld makaroni til risen, eller en drænet dåse kikærter, for at gøre den en smule mere autentisk. – Anna Jones
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern