Grillet romaine- og avocadosalat og creme fraiche dressing

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 min. Under 30 min.
TILBEREDNINGSTID
Under 30 min. Under 30 min.
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Grillet romaine- og avocadosalat og creme fraiche dressing
Grillet romainesalat er stjernen i denne friske, knasende salat. Dryp creme fraiche dressingen over og afslut med pandestegt chorizo for lidt spice.
HOVEDINGREDIENSER
  • Grøntsager
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • Olivenolie
  • 4 avocadoer halveret, uden skræl
  • 4 hoveder af romainesalat, halveret
  • 125g crème fraiche
  • Saft og skal af 1 citron
  • Salt og sort peber
  • Sprøde croutoner og pandestegt chorizo
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Opvarm en Le Creuset 32 cm traditionel rektangulær grill på medium til høj varme og dryp olivenolie på avocadoerne og salaten. Grill i portioner, kun på den afskårne side, indtil begge er forkullet med stegemærker.
  • 2
    Put creme fraiche i en skål og pisk citronsaft, skal og krydderier i. Gør dressingen lidt mere flydende med et stænk koldt vand.
  • 3
    Anret salat og avocado i Le Creuset pastaskåle, og dryp dressingen på. Server straks med sprøde croutoner og valgfri pandestegt krydret chorizo.