Påskecookies med chokolade

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
+10 +10
Påskecookies med chokolade
Blød og lækker, ekstra tyk og fyldt med sød chokolade!
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 225g stuetempereret smør
  • 300g brun farin
  • 360g hvedemel
  • 1 tsk. natron
  • ½ tsk. salt
  • 1 stort æg fra fritgående høns
  • 200g mørk chokolade
  • Mini påskeæg til pynt
  • Vaniljeis til servering
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Pisk smør og sukker, indtil blandingen er cremet.
  • 2
    Tilsæt ægget og pisk, indtil det er blandet sammen.
  • 3
    Si de tørre ingredienser sammen, og tilføj dem til de våde ingredienser.
  • 4
    Skær chokoladen ud i små stykker og tilføj den til blandingen.
  • 5
    Bland indtil der dannes en dej.
  • 6
    Smør Le Creuset Påskeægsbakken let.
  • 7
    Afvej 12 dejkugler på 50g hver, og tryk dem fast ned i bakken.
  • 8
    Bag i 15-20 minutter.
  • 9
    Lad det køle af i formen i 5 minutter.
  • 10
    Fjern forsigtigt dine cookies og pynt med dine mini-påskeæg.
  • 11
    Hvis du ønsker det, kan du servere dem varme med vaniljeis, eller de kan opbevares i en lufttæt beholder i op til fire dage.
  • 12
    Opbevar den resterende dej i plastfolie, og frys den i op til en måned. Optø og form som nævnt ovenfor.