578 results
OPSKRIFT
Fyldt kalkunbryst med portvin- og appelsinglace
Nyd årstidens smagsoplevelser med denne elegante, festlige hovedret. Portvin- og appelsinglaseringen giver denne ret endnu et lag dybde og er så nem at tilberede.
VI BRUGTE
Kvadratisk bradepande 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Drink med granatæble
Denne forfriskende cocktail af rosmarin med granatæble vil pifte enhver fest op. Server i Le Creuset-vinglas for en festlig toast.
VI BRUGTE
SW-105 mousserende vinåbner
OPSKRIFT
Eton mess-inspireret juletræ pavlova
Lav denne smukke pavlova, når du skal fejre noget ganske særligt. Den perfekte dessert til at imponere dine gæster.
VI BRUGTE
Kvadratisk flad bageplade
OPSKRIFT
Linguini med skaldyr og cherrytomater
Send dine smagsløg til Italiens kyst med denne skaldyrslinguini, der er nem at tilberede.
VI BRUGTE
Dyb stegepande m/ hældetud Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Helstegt kylling med saltede citroner
Denne krydrede stegte kylling er inspireret af Mellemøstens smagsvarianter.
VI BRUGTE
Dyb stegepande m/ hældetud Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Italiensk-inspireret antipasti
Hyld dine grøntsager ved at tilberede dem på en Le Creuset-grillpande, hvilket giver smag, tekstur og interesse til maden. Server med et skvæt citronsaft og en smule af den fineste olivenolie, du kan finde. Bland det sammen, og forbered disse grøntsager med den samme metode, dog marineret i asiatiske dressinger eller en harissaolie.
VI BRUGTE
Kvadratisk grillplade støbejern
OPSKRIFT
Ovnstegt lammekølle
Vores Signature ovale gryde i støbejern er kendt for dens fremragende varmebestandighed, der gør den perfekt til tilberedning og servering af denne ovnstegte lammekølle.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
OPSKRIFT
Crumble med æbler og kokos
En ny udgave af den klassiske æblecrumble! Denne søde, knasende og hyggelige lækkerbisken kan serveres direkte fra ovnen i vores ovnfaste non-stick fad.
VI BRUGTE
Stort ovnfast fad
OPSKRIFT
Korsboller - Hot cross buns
Prøv disse lækre, krydrede korsboller, som bedst serveres med smør til te eller kaffe.
VI BRUGTE
Rektangulær bradepande 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Wraps med citrusflæskesteg og rødkålssalat
Det bedste ved denne opskrift er, at den kan laves på én grillpande. Varmen indkapsler smagen og får det maksimale ud af flæskestegens karamelliserede svær. Serveres bedst med et forfriskende glas kold æblecider.
VI BRUGTE
Kvadratisk grillpande støbejern
OPSKRIFT
Grillede lammekoteletter med syltede rødløg og raita
Når lammekoteletterne marineres i kærnemælk, bliver smagen fremhævet og kødet gjort mere mørt, så dets saftighed virkelig understreges. Tag dig tid til at lade lammekoteletterne afgive deres fedt på grillpanden først, så de bliver sprøde.
VI BRUGTE
Lav rektangulær grillplade støbejern
OPSKRIFT
Grillede rejer og avocado på surdejsbrød
En ny udgave af den klassiske avocado toast. Når man tilbereder rejer i deres skal, opnår de deres fulde smag, ligesom når kød tilberedes på dets ben. De ser også fristende ud, og det sikrer, at rejekødet indeni er mørt og saftigt.
VI BRUGTE
Dyb kvadratisk grillplade støbejern