Frittata med forårsgrønt

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
1-2 1-2
Frittata med forårsgrønt
En sund og let morgenmadsfrittata - eller en let frokost. Perfekt til Valentinsdag!
HOVEDINGREDIENSER
  • Æg
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • Olivenolie
  • 2 spsk. smør, til stegning
  • 8 frilands- eller økoæg
  • 6 asparges, blancherede og hver skåret i 4 dele
  • 100 g friske ærter, blancherede
  • 40 g babyspinat
  • 1 kvist frisk timian
  • 50 g parmesan, revet
  • Salt, efter smag
  • Sort peber, efter smag
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Forvarm ovnen til 190 °C.
  • 2
    Varm en smule olivenolie med 2 spsk. smør i din Le Creuset Signature hjerteformede buffetgryde af støbejern over medium varme.
  • 3
    Slå æggene ud i en stor skål, tilsæt den revne parmesan og pisk let med en gaffel, tilsæt salt og friskkværnet sort peber. Hæld de piskede æg i gryden, og træk forsigtigt æggemassen ind mod midten af gryden med en dejskraber, mens det tilberedes.
  • 4
    Hæld blancherede asparges, friske ærter og babyspinat ud over æggemassen, og drys med timian. Tilbered, indtil æggemassen er fast i kanten, stil derefter gryden i ovnen, og tilbered i 15-20 minutter.
  • 5
    Serveres varm eller ved stuetemperatur med ristet surdejsbrød.
  • 6
    Tilføj en grøn salat for at få en let frokostret.