En sund og let morgenmadsfrittata - eller en let frokost. Perfekt til Valentinsdag!
HOVEDINGREDIENSER
- Æg
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- Olivenolie
- 2 spsk. smør, til stegning
- 8 frilands- eller økoæg
- 6 asparges, blancherede og hver skåret i 4 dele
- 100 g friske ærter, blancherede
- 40 g babyspinat
- 1 kvist frisk timian
- 50 g parmesan, revet
- Salt, efter smag
- Sort peber, efter smag
-
Fremgangsmåde
-
1Forvarm ovnen til 190 °C.
-
2Varm en smule olivenolie med 2 spsk. smør i din Le Creuset Signature hjerteformede buffetgryde af støbejern over medium varme.
-
3Slå æggene ud i en stor skål, tilsæt den revne parmesan og pisk let med en gaffel, tilsæt salt og friskkværnet sort peber. Hæld de piskede æg i gryden, og træk forsigtigt æggemassen ind mod midten af gryden med en dejskraber, mens det tilberedes.
-
4Hæld blancherede asparges, friske ærter og babyspinat ud over æggemassen, og drys med timian. Tilbered, indtil æggemassen er fast i kanten, stil derefter gryden i ovnen, og tilbered i 15-20 minutter.
-
5Serveres varm eller ved stuetemperatur med ristet surdejsbrød.
-
6Tilføj en grøn salat for at få en let frokostret.