Prøv en sund version af de klassiske pandekager - uden sukker, men lavet på banan, kokos og fuldkornsmel.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Frugt
 
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
			        
			            Pandekagepande Toughened Non-Stick 
		
			            
			            
			                
    
        
            
            
    
    
        
            
            
                
                
                    
                
                        
                        
	1.099,00 kr.
	
                        
                    
                
            
        
        
        
            
                
                
                
                    
                        
                    
                
            
	819,00 kr.
	
            
        
    
        
    
			            
			        
			        
			        
			        
			        
	            
        Ingredienser
    
    
        Fremgangsmåde
    
Ingredienser
- 1 banan
 - 2 æg
 - 1 dl mælk
 - 4 spak- revet kokos
 - 1 tsk. revet skal af en usprøjtet citron
 - 2 spsk. fuldkornsmel
 - Smør til stegning
 - Til servering
 - Bananskiver
 - Revet kokos
 - Revet chokolade (kan udelades)
 
- 
                            
Fremgangsmåde
 - 
                                1Mos bananen.
 - 
                                2Pisk æg og mælk sammen med revet kokos og revet citronskal i en skål. Rør den mosede banan og melet i til en dej.
 - 
                                3Smelt lidt smør på en pande. Kom dej på panden, og steg pandekagen i 2-3 minutter på hver side. Fortsæt med resten af dejen.
 - 
                                4Server bananpandekagerne med friske bananskiver drysset med revet kokos og evt. revet chokolade.