
En frisk og lækker sommersalat, der giver dig nem og smagfuld aftensmad på under 30 minutter.
HOVEDINGREDIENSER
- Kød
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- Rågebryst (eller andet valgfrit kød)
- Asparges
- Porrer
- Små tomater
- Aspargesbroccoli
- Friske ærter
- Smør
- Smagsneutral olie
- Salt og peber
- Citronsaft
-
Fremgangsmåde
-
1Start med at pudse kødet. Varm panden godt op med olie.
-
2Steg kødet 1 min. på hver side og lad det hvile i små 10 min.
-
3Knæk enderne af de friske asparges. Del tomaterne i to og flæk porrerne.
-
4Steg derefter grøntsagerne i smør, salt og peber. De skal være lune, men stadig have et bid.
-
5Skær kødet ud i skiver og top med frisk bælgede ærter og citronsaft.
Zenia Maltha er en passioneret fortaler for det simple liv og for madlavning i det fri. Gennem årene har hun tilberedt utallige retter over bål og har guidet og inspireret mange mennesker til at komme i gang med udendørs madlavning. Hendes erfaring viser, at det gør os lykkeligere at opholde os i naturen, og at mad er vejen til vores hjerter. Efter sin deltagelse i tv-programmet Alene i vildmarken opdagede hun for alvor, hvor meget hun værdsætter bålmaden og det kreative aspekt, der følger med. At udvikle og lave disse opskrifter har givet hende mange unikke og uforglemmelige oplevelser. Hun håber, at andre får den samme glæde ved at dykke ned i hendes univers og tage det med sig ud i naturen. Du kan følge hende på Instagram: @zeniamaltha
