Iced Whipped Matcha

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
1-2 1-2
Iced Whipped Matcha
En kølig og cremet udgave af en caféfavorit – blød, pisket matcha serveret med iskold mælk i et krus. Den er let, forfriskende og smuk at se på. Ideel til at sippe langsomt eller som eftermiddagsopkvikker.
HOVEDINGREDIENSER
  • Mælkeprodukter
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • ½ spsk. matcha-pulver
  • 2 spsk. flormelis, siet
  • 120 ml kokoscreme, afkølet (den faste masse øverst i dåsen med kokosmælk)
  • 500 ml kokosmælk, afkølet
  • Ristet, revet kokos til servering
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Pisk den afkølede kokoscreme i en mellemstor skål, indtil den danner bløde toppe. Tilsæt matcha-pulver og flormelis, og pisk indtil det er blandet.
  • 2
    Fyld hvert krus med isterninger. Fordel den kolde kokosmælk mellem 2 krus og top med den piskede matcha. Drys med ristet, revet kokos. Server straks.