Iced Whipped Matcha
SVÆRHEDSGRAD
Enkel
Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
1-2
1-2
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
En kølig og cremet udgave af en caféfavorit – blød, pisket matcha serveret med iskold mælk i et krus. Den er let, forfriskende og smuk at se på. Ideel til at sippe langsomt eller som eftermiddagsopkvikker.
HOVEDINGREDIENSER
- Mælkeprodukter
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- ½ spsk. matcha-pulver
- 2 spsk. flormelis, siet
- 120 ml kokoscreme, afkølet (den faste masse øverst i dåsen med kokosmælk)
- 500 ml kokosmælk, afkølet
- Ristet, revet kokos til servering
-
Fremgangsmåde
-
1Pisk den afkølede kokoscreme i en mellemstor skål, indtil den danner bløde toppe. Tilsæt matcha-pulver og flormelis, og pisk indtil det er blandet.
-
2Fyld hvert krus med isterninger. Fordel den kolde kokosmælk mellem 2 krus og top med den piskede matcha. Drys med ristet, revet kokos. Server straks.
Værktøjer til perfektion
Flere af vores favorit opskrifter
Find alt fra klassiske retter og smukke kager til eksotiske specialiteter.
OPSKRIFT
Souffle med hvid chokolade
Brug denne perfekt lette og luftige souffle til at demonstrere dine kulinariske færdigheder. Det er den perfekte dessert, når du vil imponere dine gæster.
VI BRUGTE
Stabelbar ramekin stentøj
OPSKRIFT
Brunkagekrydret Crème Brûlée med ingefærstjerner
Lækker juledessert med masser af krydderi og skønne ingefærsmåkager formet som stjerner.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Pot de crème med mørk chokolade og rødvin
Kombiner mørk chokolade og rødvin for at skabe en luksuriøs og lækker pot de crème. For at opnå en silkeblød tekstur skal æggeblommerne tempereres langsomt sammen med varm fløde og bages i ramekiner i et vandbad, hvor varmen fordeles blidt og jævnt. Denne dekadente dessert er den perfekte afslutning til dit næste middagsselskab. Pot de crème kan laves op til to dage i forvejen, så det eneste, du skal gøre efter middagen, er at toppe dem med flødeskum og nyde øjeblikket.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Hvid chokolademousse med citron og krystalliserede bær
Denne elegante dessert har en lækker hvid chokolademousse tilført frisk citron, der omslutter en dejlig kerne af bær. Toppet med krystalliserede bær for en eksplosion af farve og sødme.
VI BRUGTE
Stabelbar ramekin stentøj