Disse lækre chokolade brownies, der er fremstillet efter eget valg af macadamia eller nøddemel, er glutenfri. Server med en generøs skefuld vaniljeis for en endnu bedre oplevelse.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Chokolade
 
- Nødder og kerner
 
        Ingredienser
    
    
        Fremgangsmåde
    
Ingredienser
- 200g mørk chokolade, i stykker
 - 100g saltet smør, skåret i tern
 - 4 store æg fra fritgående høns
 - 250g sukker
 - 100g mandelmel
 - 30g kakaopulver
 - 1 tsk. bagepulver
 - 100g nødder (efter eget valg)
 - 50g karamel chokolade, i stykker
 - 50g hvid chokolade, i stykker
 - Mandelflager til pynt
 
- 
                            
Fremgangsmåde
 - 
                                1Forvarm ovnen til 200°C (180°C varmluft). Smør en Le Creuset 12 Brownie Tray.
 - 
                                2Smelt den mørke chokolade og smør. Lad det køle lidt af.
 - 
                                3Pisk æggene. Tilsæt gradvist sukkeret, indtil det danner en skummende og tykkere masse. Bland forsigtigt den smeltede chokolade og smør i æggeblandingen.
 - 
                                4Si hvedemel, kakaopulver og bagepulver i de våde ingredienser. Rør det hele sammen.
 - 
                                5Hak de resterende nødder groft, og tilsæt dem sammen med både den hvide chokolade og karamelchokoladen. Rør det hele sammen. Fordel blandingen i bakken og pynt med mandelflagerne. Bag i 15 minutter.
 - 
                                6Tag formen ud af ovnen, og lad den køle af i fem minutter. Tag forsigtigt dine brownier ud af formen. Serveres bedst varme og med vaniljeis. Alternativt kan de opbevares i en lufttæt beholder i to dage.