Hvid brownie med kaffe

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
6-8 6-8
Hvid brownie med kaffe
Giv nyt liv til støbejernspanden og prøv en hvid brownie med pistacienødder.
HOVEDINGREDIENSER
  • Mel
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 100 g smør og lidt til panden
  • 275 g sukker
  • 2 spsk. instant kaffe
  • 2 spsk. kogende vand
  • 2 æg
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 150 g usaltede pistacienødder
  • 200 g hvid chokolade
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Tænd ovnen på 170° C.
  • 2
    Smelt smør og sukker i en gryde.
  • 3
    Opløs kaffen i det kogende vand, og kom det i gryden. Rør godt sammen.
  • 4
    Tag gryden af varmen, når smørret er smeltet, og pisk æggene i et ad gangen.
  • 5
    Bland mel og bagepulver sammen, og rør det i gryden til en dej.
  • 6
    Hak nødder og chokolade groft, og rør begge dele i dejen.
  • 7
    Kom dejen i en smurt støbejernspande med støbejernshåndtag (26 cm).
  • 8
    Bag kagen i 25-30 minutter.
  • 9
    Lad kagen køle af i panden på en bagerist, før du skærer den ud.