Ramen med svampe og æg

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
1-2 1-2
Ramen med svampe og æg
Smagfuld og hurtig opskrift på ramen nudler. Grønsager og protein kan let erstattes eller tilføjes, så den passer din personlige favorit.
HOVEDINGREDIENSER
  • Pasta
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 200g ramen nudler
  • 2 æg
  • 30g sesamfrø
  • 150g blandet svampe
  • 2 liter grønsagsboullion
  • 30g soltørrede tomater, finthakkede
  • 2 fede hvidløg pressede
  • 2 tsk ingefær fintrevet
  • 3 spsk miso
  • 2 spsk soja
  • 200g baby spinat
  • 2 gulerødder fint snittet
  • 2 forårsløg fint snittet
  • 1 lime i både
  • Koriander (hvis man er til det)
  • Chiliflager (hvis man er til det)
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Kog nudlerne i letsaltet vand, gerne et minuts tid kortere end angivet på emballagen. Hæld vandet fra og hæld koldt vand over, så de ikke klistrer. Kog æggene smilende i kogende vand i 7 minutter, hæld koldt vand over æggene og pil dem.
  • 2
    Rist sesamfrø på en tør pande og sæt dem til side til senere. Varm panden op til høj varme, kom olie på og rist svampene til de får en flot gyldenbrun stegeskorpe.
  • 3
    Kom grøntsagsbouillon i en gryde med tomat, ingefær og hvidløg og kog op. Tag af varmen, rør misopasta i gryden og smag til med soja.
  • 4
    Fordel nudler, svampe, spinat, gulerodsstrimler, forårsløg og koriander i skåle. Hæld misosuppen over og anret med smilende æg, chiliflager og sesamfrø.
 
Zenia Maltha er en passioneret fortaler for det simple liv og for madlavning i det fri. Gennem årene har hun tilberedt utallige retter over bål og har guidet og inspireret mange mennesker til at komme i gang med udendørs madlavning. Hendes erfaring viser, at det gør os lykkeligere at opholde os i naturen, og at mad er vejen til vores hjerter. Efter sin deltagelse i tv-programmet Alene i vildmarken opdagede hun for alvor, hvor meget hun værdsætter bålmaden og det kreative aspekt, der følger med. At udvikle og lave disse opskrifter har givet hende mange unikke og uforglemmelige oplevelser. Hun håber, at andre får den samme glæde ved at dykke ned i hendes univers og tage det med sig ud i naturen. Du kan følge hende på Instagram: @zeniamaltha
 
 
Le Creuset